Anna_Para Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ty na pogrzebie, ja na wesele. łatwe dziewczyny mają wzięcie. uroczystości, ach, co niedzielę, ach, zrób mi zdjęcie, ładne zdjęcie. takie … kuszące, takie... rozkoszne, czy mógłbyś kochać mnie bez zdjęcia? noszę żałobne czarne rokosze i lecę znowu na przyjęcia. objęcia, och, uroczyste rauty, ach, proszę flesze na mnie, na mnie, na sprzedaż radość, śmierć, orgazmy, w weselnej czerni tak mi składnie. łatwe dziewczyny mają wzięcie, zapraszam wszystkich na odjęcie. urocze.
krzysztof marek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 uroczy to jest ten wiersz Aniu. wesela i pogrzeby... hm. po przeczytaniu myślę, że pomijając znaczenie podstawowe tych wydarzeń to również okazja do zachowań. szykowanych, czasem sztucznych, na pokaz... świetnie to ujęłaś Aniu. pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
Anna_Para Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Krzyś: Bardzo dziękuję. No, tak to bywa, najczęściej niestety w świecie, w który zapatrzone miliony widzą bóstwa. Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bo życie balem bywa ale i maskarady też się zdarzają....pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a niechże peelka zrzuci w końcu tę czerń! to źle wróży parze młodej ;D czerwień niesie miłość, radość i ogień pożądania.łatwe dziewczyny mają wzięcie i tylko tyle ;))))))) poetycko, składnie, czyściutko, jak zawsze u Ciebie, Anno buziak i miłej zabawy! :))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bo życie kabaretem jest, wiec smakuj je, i garściami bierz. Dokładnie wypunktowałaś w wierszu klimaty nadymane. Podoba! Serdecznie... Leo.
Magda_Tara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko! i "Kabareta" mi tu jeszcze cytuje! Leoś! ty to ja???? toż to mój jeden z ulubionych jest! w pierwszej piątce :)))))))))) buziak dla Ciebie za ten kabaret :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Niestety, życie jest czarno- białe, ale jeśli ktoś potrafi je sobie pokolorować, to... ładnie wychodzi na wszystkich zdjęciach, A co tam, odjęcie... Uroczo, Aniu. Pozdrawiam, Grażyna. :)
Anna_Para Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Grażko: Dzięki za "uroczo". Cieplutko, Para:)
Czarna_Dama Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Pięknie napisany wiersz, te kontrasty uwypuklone, moje uznanie - cudo ach! pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Czarna Damo: Dzięki za komentarz, który doskonale dopasowałaś do stylu wiersza:) Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łomatko! i "Kabareta" mi tu jeszcze cytuje! Leoś! ty to ja???? toż to mój jeden z ulubionych jest! w pierwszej piątce :)))))))))) buziak dla Ciebie za ten kabaret :) Madzioł, nie podpinaj się pod komentarz, który dotyczy wiersza Autorki tejże - Anny Pary. Buziaka i owszem... Z przyjemnością...:)))
Rekomendowane odpowiedzi