cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 portowe miasto słonecznik nad miastem białe płatki mew smażalnia ryb skwarne rozmowy spieczone dziewczyny upalne lato zachodzący wieczór nad brzegiem piwa gramy w muszelki kto więcej wypije kumpel zbił pawia wygrał skubany mój autograf pokal sławy w moim wierszu Świnoujście VII/VIII ? 2006
Pan_Biały Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do tłustego mam zastrzeżenia wiersz w formie wycinanki wspomnień wydaje się prawdziwy pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 słonecznik nad portowym miastem - ja bym tak a reszta - wspomnieniówka - ładnie (a co to jest pokal?) Cezar??? to było całkiem niedawno :)))))))))) buźka!
Eunicee Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Podoba mi się:) koniec szczególnie, chociaż reszta też nie jest zła:) pozdrawiam
Marek Konarski Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Wakacyjny standard ;) I o czym tu pisać ? :)
krzysztof marek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 treść jakby w urywaniu się autora od tych wymienionych atrakcji :) fajnie cezary :) pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Pan Biały : tłustego nie dostrzegałem aż dotąd !!! Ale tak sobie czytam i ...taki kadr po kadrze - czy ja wiem ... Mnie się nie gryzie :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Magda Tara : to ty Żubry z gwinta ciągniesz ? ;-) Klawa babka jak nie wiesz co to pokal :-) Ja też wolę z gwinta :)))))))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Eunicee : a takie badziewie w pośpiechu wklepałem ... :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Marek Konarski : no właśnie - to przez te wakacje . Takie ble ble - wiem :(
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 krzysztof marek : naprawdę fajnie ? A nie jechać na kombajnie ;-) ?
Magda_Tara Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) :PPPPPPPPP
Rekomendowane odpowiedzi