MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Very gut ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 a dziewuszko, doku śmiga, tylko może trafiłaś na moment, kiedy coś zmieniałem. zawsze też można opróżnić swoją skrzynkę z wiadomościami ;P to pomaga tam
Marcin Gałkowski Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Dziewuszka rozdarta wewnętrznie nie wie, co ma robić - myślę tak: mniej spędzonego czasu na poezji.org i wakat się znajdzie :) A z Bezkulturą trzeba nam pocisnąć, na ostro, nic nie tracimy, co najwyżej możemy zyskać, trzeźwych Czytelników :) Pozdro, Towarzyszu Marcinie :) trzeźwych? a po co?? xD
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Dziewuszka rozdarta wewnętrznie nie wie, co ma robić - myślę tak: mniej spędzonego czasu na poezji.org i wakat się znajdzie :) A z Bezkulturą trzeba nam pocisnąć, na ostro, nic nie tracimy, co najwyżej możemy zyskać, trzeźwych Czytelników :) Pozdro, Towarzyszu Marcinie :) trzeźwych? a po co?? xD Ejże Towarzyszu, zachowujemy ugrzecznione pozory, a swoje i tak zrobimy xD :::)
Marcin Gałkowski Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 no dobra, zachowujmy przed ludźmi pogodną i jakże poprawną politycznie twarz. xD
Rekomendowane odpowiedzi