Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
trzeba wspominać Piękno, żyjemy dla wspomnień... ja przynajmniej lepiej się czuję po obejrzeniu starych zdjęć, bardziej kompletna.... ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
Jesteś sam w pokoju. Jazz gra. Dźwięki się mijają, jak myśli, których nie kończysz. Toniesz... We własnych myślach. Udajesz kogoś. Siebie? Czy kogoś innego... Czy kogoś, kim łatwiej być. Pragniesz... kogoś. A może siebie zgubiłeś. Jeżeli tak, to kiedy? A może powinieneś, przestać uciekać. Bo tam gdzie uciekasz też jesteś. A jeżeli to nie sen... obudź się. Jesteś...? -
Przez Papierowy Lis · Opublikowano
@Kamil Olszówka oj, ale co tu oceniać? Życie nie jest czarno-białe. U podstaw fizyki leży stwierdzenie, ze środowiska odizolowane są jedynie teoretycznym bytem - czy możliwym jest zatem pomijanie wpływu kontekstu? -
@EsKalisia tak jest! I szeregowy uśmiech, że lodzio miodzio! Gustuję i pozdrawiam -
@Toyer Czytam i nie mogę się zdecydować - czy gorzej umrzeć za życia czy być pochowanym za życia... Choć możliwe, że szczytem tragizmu komizmu, jest gdy człowiek zaczyna nabierać w tym wprawy... Gustuję i pozdrawiam! -
@lena2_ lubię drastyczne subtelności. Pewnie "zaskoczę" Cię, że przyszło do mnie skojarzenie do "Między nami nic nie było" - i myślę, że to duży komplement, choć nie jestem dobry w kompetentny. Gustuję i pozdrawiam!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne