f.isia Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 www.youtube.com/watch?v=tc7OFjdJNs8
Agata_Lebek Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 ;) www.youtube.com/watch?v=MoYYgXhR_Fk
Agata_Lebek Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Z ulu: www.youtube.com/watch?v=QeDsMhdABOI
f.isia Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 www.youtube.com/watch?v=xw_OEU2U4W8&feature=related ;)) muszę do roboty...:(
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka ty jesteś nieszczęśliwa, wyrazy głębokiego współczucia :) A praca w polu - uszlachetnia :)
Agata_Lebek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka ty jesteś nieszczęśliwa, wyrazy głębokiego współczucia :) A praca w polu - uszlachetnia :) To już od dawna nie jest śmieszne Raku, a bumerang widziałeś ? www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N0qY
były__premier Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 www.youtube.com/watch?v=49fbJT_rMZc ;)
szokspir Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 www.youtube.com/watch?v=QMJl1dLhyTo ;P
były__premier Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słabe to jest, moje lepsze;p
szokspir Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słabe to jest, moje lepsze;p Przyznaję lepsze ;) na noc z piątku na sobotę idealne :)))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka ty jesteś nieszczęśliwa, wyrazy głębokiego współczucia :) A praca w polu - uszlachetnia :) To już od dawna nie jest śmieszne Raku, a bumerang widziałeś ? www.youtube.com/watch?v=jT7NQk5N0qY Widziałem, no koleś zaliczył konkretną wpadkę, dziwne, bo dziennikarz. Tak, to akurat nie jest zabawne, wiem o tym ;)
f.isia Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka ty jesteś nieszczęśliwa, wyrazy głębokiego współczucia :) A praca w polu - uszlachetnia :) wpadłeś wyrazić kolejne "ostatnie pożegnanie"...? ;) wyrazy zachowaj przy sobie i na współczucie nie licz a właśnie, właśnie.... jak tam twój Rozwojowy Regulamin ? szkoda, że skasowałeś wątek, był naaaaprawdę ciekawy.... ;)
f.isia Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 aaa wszystkim dziękuję za muzyczkę :) mam nadzieję, że ulula mnie do snu, bo właśnie zamiarowuję się drzemnąć buźka, :)
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka ty jesteś nieszczęśliwa, wyrazy głębokiego współczucia :) A praca w polu - uszlachetnia :) wpadłeś wyrazić kolejne "ostatnie pożegnanie"...? ;) wyrazy zachowaj przy sobie i na współczucie nie licz a właśnie, właśnie.... jak tam twój Rozwojowy Regulamin ? szkoda, że skasowałeś wątek, był naaaaprawdę ciekawy.... ;) Wątek skasowany, bo wciąż trzymam się nadziei, że ktoś potrafi odpowiadać nie tylko debilizmami :) Pozdrawiam :)
f.isia Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wpadłeś wyrazić kolejne "ostatnie pożegnanie"...? ;) wyrazy zachowaj przy sobie i na współczucie nie licz a właśnie, właśnie.... jak tam twój Rozwojowy Regulamin ? szkoda, że skasowałeś wątek, był naaaaprawdę ciekawy.... ;) Wątek skasowany, bo wciąż trzymam się nadziei, że ktoś potrafi odpowiadać nie tylko debilizmami :) Pozdrawiam :) i tak trzymać! tzn tej nadziei się trzymać :) z tego co pamiętam były tam moje pytania i twoje odpowiedzi ;P dobranoc, tfu... znaczy - dzień dobry
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wątek skasowany, bo wciąż trzymam się nadziei, że ktoś potrafi odpowiadać nie tylko debilizmami :) Pozdrawiam :) i tak trzymać! tzn tej nadziei się trzymać :) z tego co pamiętam były tam moje pytania i twoje odpowiedzi ;P dobranoc, tfu... znaczy - dzień dobry No pewnie, że będę się trzymać, nie jestem dziewoją, ale za to Skorpionem, i to zabity dechami, bo urodziłem się za dnia :) Serdeczności :)
Agata_Lebek Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Moloko - The time is now www.youtube.com/watch?v=aV1suK3bKBE Dream Theater - Tears www.youtube.com/watch?v=nTO_2vIS-rI
f.isia Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak trzymać! tzn tej nadziei się trzymać :) z tego co pamiętam były tam moje pytania i twoje odpowiedzi ;P dobranoc, tfu... znaczy - dzień dobry No pewnie, że będę się trzymać, nie jestem dziewoją, ale za to Skorpionem, i to zabity dechami, bo urodziłem się za dnia :) Serdeczności :) i co?, liczyłeś że się wystraszę...? hehe zapomnij... :) jam skorpionica - i to absolutnie nie zabita ;)
f.isia Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, nie! dawaj co innego, bo się rozłożę na 'polu' te kawałki będę mogła zaaplikować sobie dopiero w poniedziałek, oczywiście jak zasłużę na 'lulu' ;)
Agata_Lebek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, nie! dawaj co innego, bo się rozłożę na 'polu' te kawałki będę mogła zaaplikować sobie dopiero w poniedziałek, oczywiście jak zasłużę na 'lulu' ;) Dżemka ;) www.youtube.com/watch?v=g7aHLZctJgM
Rekomendowane odpowiedzi