Joanna_Janina Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 ulecz z tęsknoty palącej jak płomień zaproś do tańca życiowej przygody odpędź samotność siatką na motyle bądź przy mnie zawsze gdy w pobliżu przepaść i kiedy szczęście zagląda mi w oczy
Anna_Para Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Ładna ta prośba, Janino. Prosto, czyściutko, delikatnie. Gratuluję. Po to są przyjaciele:) Cieplutko, Para:)
Joanna_Janina Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Dziękuję Aniu za ładny komentarz. Tak, przyjaciele są po to :) Bez nich świat byłby niczym... Pozdrawiam także cieplutko :) Janina
Marek Konarski Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak, przyjaciele po to są... To jest oczywista oczywistość, podana w oczywisty sposób :)
Joanna_Janina Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 masło maślane :) dziękuję za komentarz i poprawienie humoru Marku. Pozdrawiam :) Janina
Gość Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 płynę po rzece Twych słów, lekko unosi jej nurt, to ledwie strumień, delikatny, zmysłowy wiersz, gratuluję...
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu, łzy wyszły mi prawie z oczu gdy to czytałam. Pewnie za kimś tęsknię. Pozdrawiam :)
Joanna_Janina Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj dziękuję bardzo! Cieszy mnie niezmiernie że się podoba :) Pozdrawiam Janina
Joanna_Janina Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chciałam nikogo doprowadzić do łez ;) Na tęsknotę najlepsza dobra książka, bo chociaż na chwilkę można zapomnieć. Pozdrawiam cieplutko i życzę szczęścia Janina
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak, to prawda. Ale książkę kiedyś trzeba przestać czytać... :) Dziękuję i nawzajem szczęścia.
Rekomendowane odpowiedzi