Szkic Tylko Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 coraz prostszy do piątego należysz kąta więc znowu wiersze zamienniki wzruszeń pokój wyłącznie na raty od butów się zaczyna umieranie później słońce nie znaczy już piegów i tylko twoje kroki po nagim ciele bluźniercze
Joanna_Janina Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Widzę to tak: coraz prostszy do piątego należysz kąta więc znowu wiersze zamienniki wzruszeń pokój wyłącznie na raty od butów się zaczyna umieranie później słońce nie znaczy już piegów i tylko twoje kroki po nagim ciele bluźniercze Moim zdaniem przydałoby się jeszcze kilka poprawek, ale może jeszcze ktoś podpowie lepiej. Pozdrawiam :) Janina
Anna_Para Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja bym zrezygnowała z inwersji, jeśli pozwolisz: coraz prostszy należysz do piątego kąta więc znowu wiersze zamienniki wzruszeń pokój wyłącznie na raty od butów się zaczyna umieranie później słońce nie znaczy już piegów i tylko twoje kroki po nagim ciele bluźniercze No, ale To Twój wiersz, Szkicu. I podoba mi się i tak:) Cieplutko, Para:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 ...a ja widzę ,że czuję ,że zaczynam cokolwiek kumać ,dzięki " widzeniu " tak i tak :)) ....nie czaję tylko co ten prosty ???....chyba należę do piątego " konta " :))....hm ...do ulubinych.... a co ?...będę rozmyslał o " kącie " :))
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 przeczzytałam dobrze że coraz...? mm wiersz dobry J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi