AniaTheBlue Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 przekraczamy drogi naszej niewinności zmierzamy w kierunku gdzie jeszcze nikt nie był o którym nikt nie śmiał śnić a my dzielni i odważni uciekamy tam od zgiełków ulicy harmideru tłumów i tego ciągłego chaosu… wchodzimy w świat tak bliski a tak odległy w świat gdzie każda chwila każdy ułamek sekundy trwa wieczność świat ten jest czymś nie odkrytym nieokreślonym o którym wielu mówi ale tak naprawdę nikt nie zrozumiał nie poznał… kiedy jednak wracamy mamy tylko nadzieję że coś się zmieniło…
Mirosław_Serocki Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A ten był napisany jeszcze dawniej niż poprzedni. Przynajmniej tak wygląda.
AniaTheBlue Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Powiem szczerze, że nie wiem. Czemu jesteś taki krytyczny? :(
Mirosław_Serocki Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A dlaczego mam chwalić wiersz, który nie jest dobry? Dla zasady? A może po to, aby zrobić przyjemność autorce? Przeczytam coś dobrego, to nie omieszkam tego napisać.
AniaTheBlue Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 naprawde nic Ci się nie podobało :(
Michał_Zawadowski Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Aniu, wygląda to, po dodaniu interpunkcji, likwidacji wersyfikacji i dwóch czy trzech poprawkach, na prozę. Nieco poetyczną naturalnie, ale prozę. I druga uwaga: po wczytaniu się w tekst pomyślałem, że napisałaś niby o czymś, ale tak naprawdę troszeczkę o niczym. Może jednak nie zrozumiałem, nie wiem... Oczywiście trochę mi się podoba, szczególnie fragment "wchodzimy w świat tak bliski a tak odległy w świat gdzie każda chwila każdy ułamek sekundy trwa wieczność"
AniaTheBlue Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ciekawy pomysł... co do treści to faktycznie jest tak jakby o czymś
Rekomendowane odpowiedzi