Kikus Dzikus Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 by klękać gdy wszystko piszczy i wszędzie są szparagi trzeba mieć odwagę ja pokochałem kleszcza w lesie nikt nie broni hola hola nie idź w prawo obecność traktujesz jako komensalizm potem wielu znało już drogę stali w malinach gestem i słowem jeździli po gardłach mówiono nie zostawiaj szczęk ani nóżki
krzysztof marek Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 :) nie powiem - jak dla mnie oryginalnie Kikusie. symbioza leśna - podziw dla natury, z niepokojem. taki trochę ekologiczny wiersz w pierwszym odbiorze. czytam w nim takie odniesienie do rywalizacji człowieka z naturą. wiadomo - natura to natura, nieskaźona fałszem zwycięża. i któregoś dnia zostanie sama - prehistoria zatoczy koło... pozdrawiam.
Kikus Dzikus Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 :))) najmniej spodziewałam się odbioru ekologicznego, ale naprawdę super, że i tak można ten wytwór zrozumieć podziękowanie z wizytę ! :))
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Jakikolwiek odbiór - biologiczny czy nie, to komensalizm w odniesieniu do kleszcza chyba nieporozumieniem jest?? Poza tym metafora cała ciekawa, podobają mi się szparagi wplecione i zostawianie nóżek :)) Pozdrawiam
Kikus Dzikus Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 nieporozumieniem? jeśli tak, to zamierzonym :)) dziękuję za " podoba się" pzdr!:))
Tomasz_Biela Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 nie znajduję tutaj niczego co by mnie zaciekawiło / na pewno jest to jakiś rodzaj tekstu ale taki który do mnie niczym nie przemawia / t
Pan_Biały Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 nie rozumieć nic czekam lepszych pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 z przejrzystością ciężka sprawa ale w tym malinowym chruśniaku dostrzegam jakąś niezwykłą moc
Kikus Dzikus Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 cóż przekaz miał być takowy: podmiot pokochał osobę, która go wykorzystała ludzie jak zwykle mądrzy po fakcie niniejszym dziękuję za czytanie;]
Rekomendowane odpowiedzi