Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 daję ci kaszę mąke i groch oraz jeden nagi miecz wielokrotnego użycia klęczę w kącie bolą kolana dlaczego posypałaś grochem otwierasz oczy rozchylasz się juz nie mówisz nie jestem dumny regeneruję się poczekaj lep pierogi
Czarna_Dama Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 hm. dobrze, ulepię pierogi dla autora (tylko z jakim nadzieniem?), pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Leniwe poproszę.
Anna_Para Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Leniwe Stefanie są bez nadzienia, i wcale się ich nie lepi!!! Faceci nie znają się na pierogach!!! :) Cieplutko, Para:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, niech będą z mięsem.
wanesa_ciska Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 No ciekawa jestem , czym sobie peel na ten groch w kącie zasłużył ..a jeszcze pierogów mu się zachciało nio ,,,,ja tam bym ruskie wolała ,,,,pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam, dzięki.
Baba_Izba Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Jak peel stoi w kącie - dlaczego bolą go kolana?? Serdeczności - baba
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel klęczy na grochu. Dz. Pzdr.
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 to stoi czy klęczy, bo w tej bitwie się zgubiłam... serdecznie pozdrawim Stefanie :)* p.s. stale mam kłopoty z psem, ostatnio pogryzł mi kabel od laptopa - dzisiaj kupiłam nowy. myślałam, że padła płyta główna, szczęście tylko przepalił się "prąd". oczywiście piesek nic sobie nie zrobił. będzie mnie więcej... buziaki!
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu, fajnie, że jesteś. Pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jolu, fajnie, że jesteś. Pozdrawiam. Stefanie no, a jak ja się cieszę - w laptopie tyle wierszy zapisanych, internet ma zaledwie garstkę... jednak pisać z moim natchnieniem bardzo lubię :)* ten biedak tak na grochu pokutuje, aż żal... zostanie tak na kolanach... Fajnie, że jesteś.
Rekomendowane odpowiedzi