Anna_Para Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 jakoś tak głupio wyszło wyszło i nie wróci nie wróci bo po co po co zawracać zawracać nie wolno nie wolno mi było brać brać kiedy nie dają nie dają mi spokoju z pokoju do ogrodu o grodu moknąć pod jabłonią a ja błonią i brodem bredzę czego nie zgubiłam biłam się z myślami zmyślam nocami strasznymi straszny mi scenariusz piszesz piszesz? pisz potem potem się okaże że słowa były zbyt wielkie wielkie jest straszne strasznie mi jakoś jakoś tak głupio głupiej
Joanna_Janina Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Ciekawa konstrukcja Aniu, chociaż troszeczkę zaburzona logika treści. Ale przecież nikt nie powiedział, że wiersze muszą być logiczne :) Mnie osobiście podoba się Pozdrawiam wakacyjnie Janina
Anna_Para Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Janino: Dzięki. Spójrz na tytuł! "Bredzę" - mówi sobie autorka - peelka wiersza. To zapis monologu wewnętrznego, stąd chaos myśli. A że dziewucha nieszczęśliwa - to i wiersz taki jakiś do... jasnej niepodległej! No, ale przecież nie muszę Ci tego tłumaczyć;) Cieplutkie całuski, Para;)
krzysztof marek Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 pomysłowa konstrukcja wiersza, widać źe bawisz się słowem :) pozdrawiam serdecznie Aniu :)
Anna_Para Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Krzyś: Niezawodnie jesteś. No, bawię się słowem :) Dzięki serdeczne, Paraanna
Leokadia_Koryncka Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Łoj tam! Żadne mi bredzenie:) chociaż... Troszkę dziwnie skonstruowany, ale kto powiedział, że wszystkie wiersze mają być wyprasowane? Ja powiadam- nie muszą. Cieplutko... Leo.
Anna_Para Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Leo: Dzięki, że rozumiesz "niewyprasowaną" formę wiersza. Wszak czemuś to służy, niechybnie... najprawdopodobniej. Całuski, cieplutko dziękuję i spadam, bo już mi się udzielił styl "Powtórki z rozrywki" na trójce. Pewnie się domyślasz, że leci "Będąc młodą lekarką"...Pa, Para:)
Czarna_Dama Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Anno, czytam Twój wiersz, myślę, że masz wprawne pióro, wiersz śliczny, konstrukcja zgrabna, taki wewnętrzny dialog, ślicznie - moje uznanie. pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Czarna: Chyba pierwszy raz u mnie? Cieszy mnie Twoja wizyta. No nie jest to wiersz charakterystyczny dla mojego stylu, zatem może inne nie będą się podobać... Cieszę się, że przeczytałaś i jesteś. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 to już ostatni z listy!!!!!!!!!! ale absolutnie PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!! kapitalny, fantastyczny! grają słowa, lecą, ścigają się mniam, Para! pożarłam a w ulu pszczoły będdą miały używanie!!!!!!! buziak!
Anna_Para Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Dzięki Taruniu, że doceniasz warsztat. Rzeźbiłam w sobie, aż bolało! Łooooo! Cieplutko, serdecznie, wdzięczna Para:)
Rekomendowane odpowiedzi