Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 już dawno temu pamiętam napisała pani wiersz i była ścieżka między kwiatami zabłąkałem z paletą szedłem za słowami prowadziły juz nie pamiętam pamiętam kiedyś w górach pani oczy opowiadały wszystko a pani była jakaś obecna pani umie pisać wiersze niech pani napisze że pani pamięta
krzywy olek Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak dla mnie, to raczej do bani już dawno temu pamiętam- nielogiczne, chyba, że bez zabłąkałem, czy zabłądziłem? i w kółko o tym pamiętaniu, nie pamiętaniu
Fly Elika Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 fajne :) Pani NIE pamięta pozdrawiam
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2010 "już dawno temu pamiętam napisała pani wiersz i była ścieżka między kwiatami" o tak, pamiętam... ładny wiersz pozdrawiam
Ania_Ostrowska Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Przepraszam, że się nieprofesjonalnie wtrącam - ale mnie się bardzo podoba. Najbardziej błysnął fragment: "pamiętam kiedyś w górach pani oczy opowiadały wszystko a pani była jakaś obecna" Też bym chciała to pamiętać :) Pozdrawiam - Ania
kasia.mała Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 ja się wtrącę podobnie, jak Anna Ostrowska, tylko jeszcze mniej profesjonalnie, bo mam to przed oczami , ale nie umiem tego profesjonalnie, jak Anna Ostrowska opisać pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Ładne!!! Twoje pamiętam... Stefanie dzięki za natchnienie! "pana tam nie było opowiem pamiętam była wąska ścieżka między łąką a polem zboża zbierał chabry w bukiet..." szukaj na zetce! buziole od Jole. p.s. a tak to leciało: jolka, jolka pamiętasz...
Wilcza Jagoda Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 oj, Stef, pamiętam i też pamiętam sierp i butelkę w ubranku :) pozdrowionka dla obojga :)
Czarna_Dama Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 wiersz superr! Czarna Dama napisała pierwszy wiesz pozdrawiam autora
Rekomendowane odpowiedzi