klubo Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 zamknięta tylko myśli mogą pofrunąć dotrzeć do nieba pióra wypadają a skostniałe ręce odwracają uwagę ech życie tak wiele odbierasz nie może uciec czasem próbuje negocjować zachęca obietnicami choć rokowania w jedną stronę prowadzi je ze sobą by nie zwariować zamknięta w pułapce lecz nie zniewolona podąża za sokratesem wyznając autarkię w stronę uniezależnienia
teresa943 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 każdy idzie własną drogą wiersz refleksyjny, zastanawia podoba się :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
klubo Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Krysiu- tak - refleksyjny- dziękuję za komentarz:)
Anna_Para Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Smutny, refleksyjny obraz dojrzewania do niezależności po rozstaniu. Brawo, Klubo. Dobra ta "autarkia". Cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest tanie gadanie tylko myśli mogą pofrunąć a samolot a ptak a cholerny latawiec czy balon to nie nie mogą ściemniniasz pan najlepszego r
klubo Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 Panie Biały- jak się nie może poruszyć ręką ani nogą to tylko myśli mogą unieść się wysoko- gdyby w wierszach pisać dosłownie- nie byłoby wierszy- żal , że pan tego nie rozumie- albo zgrywa pan mądrego - dla mnie pan się ośmieszył tym komentarzem
Marek Konarski Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Smutno mi Boże, skrzydło mi pomoże... :) Banalne.
Rekomendowane odpowiedzi