Ela_śmigielska Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 W Twojej głowie zaplątany stanął czas. Ciągle walczysz ,by prawdziwie zacząć żyć. Choć się cieszysz z kolejnego dnia tak do końca, nie potrafisz sobą być... W Twoim sercu,jakaś zadra jeszcze tkwi, nie pozwalasz,by Twych uczuć dotknął ktoś. Wciąż się boisz,że koszmarne wrócą sny, że znów będzie wokół tylko złość... Choć na chwilę spróbuj strach uciszyć, pozostając pośród tego ciągle sobą. Dając czasem komuś Twoją dłoń uchwycić, pozwól ,by na chwilę pobył z Tobą... I nie ważne ,co się potem może zdarzyć. Przez sekundę pozwól pięknej chwili trwać.. Czasem warto zrobić wszystko dla swych marzeń, chociaż potem może runąć cały świat...
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 myślę że zespół Kombi zrobiłby z tego hiciora pozdrawiam r
Marek Konarski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Całkowicie zgadzam się z przesłaniem i całkowicie nie akceptuję formy. Tekst powtórkowy.
Książę Adelajda Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak!
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja też mam odczucia podobne jako tekst piosenki owszem jako wiersz - nie może administrator powinien pomyśleć nad utworzeniem działu teksty piosenek i to byłoby ok. pozdrawiam Jacek
Nata_Kruk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ela, bez obrazy, piszę poważnie... Jacek i P.Biały mają rację... z takim tekstem mogłaby to być naprawdę niezła piosenka... tylko, żeby chciało się komuś porządną muzykę napisać. Serdecznie pozdrawiam... :)
klubo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 wyrzuć te duże litery- przecież to nie list- do cholery:(
krzysztof marek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 czytałem na bezlimiciu, i wiersz i Twoją odpowiedź na komentarz, podtrzymuję swoje stanowisko Elu :) a "piosenkowymi" komentarzami się nie przejmuj. pisz dalej :) pozdrawiam.
Ela_śmigielska Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie przejmuję się..:) Zawsze to jakieś pocieszenie,że chociaż na piosenkę się nadaje..ha..ha. Gdyby wszystkim podobało się to samo - byłoby nudno:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kombi i Łzy nawet ...
Rekomendowane odpowiedzi