Dorma Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Nie ma sie z czego weselic Dorma nie lubi sie dzielic Wiec alby pozostac szczerym Wybieraj Pan do cholery!!!!!
Wuren Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wurenowi w żłobie dano łóżko z Dormą, łóżko z Hanną Pomyślał sobie: "Wybiorę obie" kiedy wybrać mu kazano ;P
Dorma Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wurenowi w żłobie dano łóżko z Dormą, łóżko z Hanną Pomyślał sobie: "Wybiorę obie" kiedy wybrać mu kazano ;P to byl zly wybor
Dorma Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ahahahahahahah..Dobre to..
Hanna Kilt Opublikowano 27 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt Wurenowi warunków nie stawia on sam namiętnie na forum się wprawia w wierszy pisaniu i podrywaniu dziewcząt niewinnych, to drugie problemu mu nie sprawia. :D Panna H. z Poznania czerpie zysk z kochania. Miłosne wiersze i te skromniejsze ma. Cel polowania. Pan e-m-e-m z Białegostoku nie traci swego uroku mimo że oskarżenia rzuca i jakieś cele narzuca moim wierszom, nie akceptuje wyroku!!!
Hanna Kilt Opublikowano 27 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wurenowi w żłobie dano łóżko z Dormą, łóżko z Hanną Pomyślał sobie: "Wybiorę obie" kiedy wybrać mu kazano ;P Łóżko z Hanną to Twoje miraże kogo innego wybierz na wojaże bo trójkąty lub wielokąty nie dla mnie, więc propozycji nie rozważę :P
Wuren Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, Hanno, nie unoś się hardo do łóżka wstępu nie broń gardą Miłosne motyle mi w głowie. I tyle. Byś "TAK" rzekła ja proszę Cię twardo! ;D
Hanna Kilt Opublikowano 27 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, Hanno, nie unoś się hardo do łóżka wstępu nie broń gardą Miłosne motyle mi w głowie. I tyle. Byś "TAK" rzekła ja proszę Cię twardo! ;D Żebym "tak" rzekła, musisz się postarać a nie inne na forum zachwalać przymilać się trzeba a dosięgniesz nieba choć żona na pewno tego nie będzie pochwalać... :P
Wuren Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żona się cieszy, że ma poetę Poeta się cieszy, gdy ma kobietę Więc fiołki Twych ócz zachwalam - a prócz nich wszystkie Twe krągłe zalety ;D
Hanna Kilt Opublikowano 27 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żona się cieszy, że ma poetę Poeta się cieszy, gdy ma kobietę Więc fiołki Twych ócz zachwalam - a prócz nich wszystkie Twe krągłe zalety ;D Żona się cieszy gdy ma w domu poetę lecz smuci gdy wierszami zasypuje inna kobietę bo miłość jest wymagająca i poruszająca wszystkie struny zazdrości, co zapewnia dodtkową podnietę:D
Wuren Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żona się cieszy i zza pleców zerka A w łóżku kusi małżeńska kołderka Cóż zrobić, gdy Hanna mnie kusi. Waćpanna to sprawia, że w sercu rozterka ;D
Hanna Kilt Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Tej wojny nigdy nie rozstrzygniemy bo obydwoje o tym wiemy, że zasób słów szeroki i marne widoki na rozejm, do śmierci tak walczyć możemy :D
Rekomendowane odpowiedzi