Hanna Kilt Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 pewien Piotr z Inowrocławia co na necie się zabawia z różnymi dziewczętami słowami je mami i wierszami w zakłopotanie wprawia
Wuren Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Hanna, co w Stargardzie żyje chyba skręcić chce mi szyję że ją podrywam, wierszy używam, że innym też piszę poezyje... ;)
e-m-e-m Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Raz pewien W. w necie, chciał ten tego - wiecie... Lecz miał warunek, żeby stosunek był jeden na świecie.
Hanna Kilt Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wuren z radości już pojęcia myli bo myśli że mu wszystkie zawisną na szyi i z ogólnej zazdrości połamią sobie kości w walce o miejsce w jego poezyji...
Wuren Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystkie, droga Hanno... Trzeba być miłą panną żebym limeryki pisał dla mistyki i poezją obdarzał nieustanną :D
Hanna Kilt Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt Wurenowi warunków nie stawia on sam namiętnie na forum się wprawia w wierszy pisaniu i podrywaniu dziewcząt niewinnych, to drugie problemu mu nie sprawia. :D
Hanna Kilt Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystkie, droga Hanno... Trzeba być miłą panną żebym limeryki pisał dla mistyki i poezją obdarzał nieustanną :D nie trzeba panną być i w dodatku miłą by twoje serce i umysł zaćmiło bo piszesz nieustannie w tramwaju i wannie by tylko słowo dziewczęta do Ciebie zwabiło :P
Dorma Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 No prosze.widze ze nie jestem jedyna z ktora Wuren chce przezyc trzesienie
e-m-e-m Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt Wurenowi warunków nie stawia on sam namiętnie na forum się wprawia w wierszy pisaniu i podrywaniu dziewcząt niewinnych, to drugie problemu mu nie sprawia. :D Panna H. z Poznania czerpie zysk z kochania. Miłosne wiersze i te skromniejsze ma. Cel polowania.
Wuren Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż, Hanno, na to poradzę że wbrew monogamii pladze wciąż wiersze piszę (wcale nie mnisze) i miłość pod rękę prowadzę ;D
Hanna Kilt Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż, Hanno, na to poradzę że wbrew monogamii pladze wciąż wiersze piszę (wcale nie mnisze) i miłość pod rękę prowadzę ;D z miłością pod ręke trochę niewygodnie i człowiek wtedy nie myśli swobodnie bo się uzależnia a poezja nie bieżnia nie szybkość a jakość się liczy, chyba myślimy podobnie? :P
Hanna Kilt Opublikowano 26 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt Wurenowi warunków nie stawia on sam namiętnie na forum się wprawia w wierszy pisaniu i podrywaniu dziewcząt niewinnych, to drugie problemu mu nie sprawia. :D Panna H. z Poznania czerpie zysk z kochania. Miłosne wiersze i te skromniejsze ma. Cel polowania. a kto powiedział że jestem z Poznania?:) no chyba że to się nie tyczy mnie więc nie odpowiadam, chociaż ręka mnie świerzbi....:D
e-m-e-m Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panna H. z Poznania czerpie zysk z kochania. Miłosne wiersze i te skromniejsze ma. Cel polowania. a kto powiedział że jestem z Poznania?:) no chyba że to się nie tyczy mnie więc nie odpowiadam, chociaż ręka mnie świerzbi....:D czytelnik jest domyślna bestyjka... więc proszę sie nie krępować :) a w limerykach jeteśmy zewsząd ( ja to np. z Ememowa )
Wuren Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z miłością to pewnie nie, lecz z Hanną pod rękę - inna rzecz zresztą nieważna pozycja; odważna dziewczyna się liczy - inne precz! ;D
Wuren Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raz Dorma z (nie powiem) uniosła sie bardzo, bo próby rzemiosła Wurena ujrzała, a chciałaby ciała poety dla siebie - rzecz prosta.
Dorma Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 I myśli ze uwodzi.. Lecz jej niewychodzi Toż to nieuchodzi tak w jej serce godzić :(
e-m-e-m Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Raz kochankowie z Werony rozeszli się w swoje strony. Lecz żałosny początek miał swój finał. I w piątek Od D. - W. - wyszedł zmęczony.
Wuren Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raz Dorma w chusteczkę płakała bo chciałaby oddać się cała Szerokie mam serce i rad będę wielce gdy nago mnie bedzie witała :)
Wuren Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Ememie cóż dałbym by taki był finał, siedziałbym u D. aż do wtorku i dosyć amorków bym nie miał. I wcale nie spałbym... ;P
Rekomendowane odpowiedzi