Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Annna2 piszemy o wierszu czy o jakichś emocjonalnych przeżyciach ? Jeżeli nie o wierszu to rozszerzamy dyskusję. Nikogo nie poniżam.  Ale nigdy nie pogodzę się z tym, że ktoś przychodzi pod mój tekst i narzuca mi jego zmianę bo ma takie widzi mi się. To jest impertynencja i chamstwo. Pracuje nad tym co wystawiam.  I nic nikomu do tego co i jak piszę. Nie podoba się - nie punktuję. Nie podoba mi się nagminnie - nie czytam. Ale włażenie do kogoś i ględzenie, że to czy tamto trzeba zmienić - to niech sobie zmienia u siebie. Podchodzę do swoich tekstów emocjonalnie bo często wyrażają moje osobiste emocje przeżywania.   I to Cię Aniu razi ? A gdyby tak jakiś arogant z uśmieszkiem pod Twój tekst to też byś była taka pryncypialna ?   Nic mi nie zrobiłaś !!!! Szanuję Cię za wiedzę i elegancję.   Czy ja Ci coś zrobiłem ? Nie wiem. Jeżeli tak to napisz. Przeproszę chętnie.    
    • @huzarc Bardzo ładnie, skąpo słów, dużo treści, udany rozbłysk, pozdrawiam!
    • @aniat. Miło i sympatycznie . Przeczytałem mojej brzozie koło domu.  ... jesień  długi cień rzuca słońce  a życie  życie jest pachnące  jak pomarańcze  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego popołudnia 
    • @viola arvensis akurat kupuję w Lidlu:) znam miejsce w Warszawie, gdzie są serwowane kasztanowe torty:) jesienią się zajadam kasztanami z piecyka:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Przesłanie Bereniki, piękne, tak też pozdrawiam!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...