Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

P o d z i ę k o w a n i a

Bea.2u

Rekomendowane odpowiedzi

Akcja związana z darowiznami na rzecz naszej koleżanki Hanny Porazik przynosi powolutku efekty. Dlatego też chciałabym niniejszym złożyć wszystkim serdeczne podziękowania za pomoc, za serce, za włożoną pracę i dobrą wolę.

Bardzo dziękuję Barbarze Janas-Dudek i Joannie Oxyvii Jankowskiej za dołączenie do akcji. To niezwykle budujące, że potraficie podjąć temat trudny, ale jakże ważny.

Bardzo dziękuję Jackowi Sojanowi za parę ciepłych słów na temat Aluny i przeznaczenie swojego tomiku "Dmuchawce" dla Aluny. Sprzedaż "Zeszytów Literacakich" Portu Poetyckiego w Chorzowie też została przeznaczona na rzecz Aluny i razem na wieczorku udało się uzbierać ok 90 zł, które na konto Hanny Porazik wpłaci współorganizator Portu Pan Włodzimierz Szymczewski.

Dziękuję też naszemu guru HAYQ za współpracę przy przygotowaniu folderu informacyjnego o naszej koleżance. Wybór miniaturek będących haiku oraz dopisanie korespondujących z wierszami własnych haiku, całości dodają smaczku i jakże życzliwego akcentu.

Przyznam szczerze, że na Port Poetycki przygotowanych miałam na tę okoliczność parę słów składnych i ładnych, ale niestety stres spowodował, że się posypałam w mowie i wyszło nie bardzo efektownie. Niemniej miałam dobre chęci. Gościom rozdane zostały folderki z wybranymi wierszami Aluny i notką informacyjną o trudnej sytuacji autorki, tak więc chętni mogą jeszcze zdecydować się na przelew. Mam nadzieję. Wszystkim wpłacającym dziękuję za okazane zrozumienie i wsparcie.

Przypominam i dziękuję też kolejny raz za włączenie się do tej akcji Michała Krzywaka i Mariusza Rakoskiego, którego konkurs "Opowiadanie o śmierci" przeznacza kwotę 650 zł na rzecz Aluny.

Zapomniałabym, wielkie podziękowania dla naszego angella - Andrzeja Sztuczki - patrona forum poezja.org, za przychylność.

Bardzo Serdecznie
Beata Podsiadły

PS
Przypominam też, że akcja nie jest zakończona, wciąż czekamy na wsparcie.
Alunko, nie jesteś sama.

Pozdrawiam :)

PS 2.
Profilaktycznie podaję linki do wcześniejszych wątków przybliżających temat:
www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=110820
www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=110946

Dziękuję i Pozdrawiam
/b

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Aluna jest na naszym forum i żadnym innym. Jest nam bliższa, znajoma z kontaktów i wierszy. Co do rozpowszechniania informacji na innych forach (jakich?) trzeba by było porozmawiać z zainteresowaną. To chyba bardziej temat na prywatną rozmowę.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Aluna jest na naszym forum i żadnym innym. Jest nam bliższa, znajoma z kontaktów i wierszy. Co do rozpowszechniania informacji na innych forach (jakich?) trzeba by było porozmawiać z zainteresowaną. To chyba bardziej temat na prywatną rozmowę.

Bea, już wszystko wiem, napisałam do aluny na prv.
Pozdrówka,