Waldemar Talar Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie tylko w teatrze komedii chcę mi się bardzo śmiać lecz mimo powagi - zdarza się to nawet na pogrzebach zwłaszcza wtedy gdy widzę twarze tych którzy próbują wcielić się w role przyjaciół choć nigdy nimi nie byli
Nata_Kruk Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Waldku... pod warunkiem, że dobra komedia..! Takich, co to się wcielają w kogoś, kim nigdy nie byli... najlepiej zignorować, bo mnie by chyba na takim pogrzebie coś zalało... jak bum cyk cyk. Życzę najwyborniejszych komedii... ;) Pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Akceptuje emocje i przekaz wiersza, ale jeśli chodzi o formę to czysta enteromania popełniona na zdaniach.
Książę Adelajda Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 "wkurwia mnie jak po czyjejś śmierci ludzie udają przyjaciół" zawiera w sobie tyle samo poezji.
Pan_Biały Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 ktoś powiedział chcesz wiedzieć czy masz przyjaciół - zafunduj sobie wizytę w więzieniu jest treść Waldku, forma nie moja, ale to nie istotne;) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi