Pan_Biały Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też ;))), choć po mały oswajam się;))) dziękuję E. pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli wciąż inspiruję;), to dobrze:)) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wiem czy dobrze, jak wyje to boli dziękuję za plus:) pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli wciąż inspiruję;), to dobrze:)) pozdrawiam r nieustannie, wątpiłeś? :)
Pan_Biały Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli wciąż inspiruję;), to dobrze:)) pozdrawiam r nieustannie, wątpiłeś? :) nie, skąd :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaa...dzięki za czyli wciąż ;D
Nata_Kruk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wiem czy dobrze, jak wyje to boli dziękuję za plus:) Skoro... bardziej chory od cywilizacji... ale...głośniejszy niż wyjący pies... to dobrze, bo można "wykrzyczeć" właśnie to... co boli, co pokazałeś w powyższym wierszu. Miłego "weeka"... :)
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Bóg nie musi głodnieć- bo On cały czas jest głodny człowieka, żeby przyszedł. I nie dziwne, że w umyśle tworzy się to co się tworzy. J. serdecznie Rafale
Pan_Biały Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wiem czy dobrze, jak wyje to boli dziękuję za plus:) Skoro... bardziej chory od cywilizacji... ale...głośniejszy niż wyjący pies... to dobrze, bo można "wykrzyczeć" właśnie to... co boli, co pokazałeś w powyższym wierszu. Miłego "weeka"... :) i już po weekendzie:((( jak dobrze to dobrze najlepszego
Pan_Biały Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurcze, to grozi niestrawnością, ale nich tam - na zdrowie ja nie jadam po 18;)) pozdrawiam J. r
Rekomendowane odpowiedzi