Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 lękamy się nowiu tacy zagniewani twarzą w twarz spoglądamy badawczo-czule skrywając chmurne czoła w ciszy półsnu dotyk pierwsze tony serenady
krzysztof marek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 witaj nareszcie Babo :) ładnie i romantycznie... jak dla mnie tutaj ;) pozdrawiam serdecznie!
Magda_Tara Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 pełnią pełnimy rytuał wybaczamy dotykiem chowając wzrok nieśmiały czułość w gwiezdnych odpryskach :)) przepiękny, króciutki, ogromny dobrze, że wróciłaś wierszem, Izuś :*
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi niezmiernie, dziękuję, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciągle mam coś pilnego do wykonania, nie wiem kiedy i czy nadrobię zaległości w czytaniu i komantarzach, jest mi bardzo miło czytać Twój komentarz - Magdo uściski - baba
Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wieczornie i czule się zrobiło. Cieplutko pozdrawiam, uśmiecham się do tej miniaturki i Autorki, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mały, a posażny. Uśmiech dla wiersza i Autorki, oraz miłego wieczoru:)
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałaś Aniu, bardzo dziękuję, uśmiecham się również, miłego wieczoru, dobrej nocy! Uściski - baba
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję, oddaję uśmiech z radością - baba
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Podoba mi się i klimat, i forma przekazu, czyli całość. Pozdrawiam Cię, zdolna Babo. (Trudno mi to ostatnie słowo przez klawiaturę przeszło, ale to mój pierwszy raz ;)
Agata_Lebek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Moja propozycja: lękamy się nowiu tacy zagniewani twarzą w twarz badawczo-czule skrywamy czoła chmurne w ciszy półsnu dotyk pierwsze tony serenady Nastrojwy, ciepły, budujący :))
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uwielbiam, jak do mnie mówią: babo!! Nie słowo, ale ton ważny, który odbieram! Czy zdolna? Może? Nie więcej niż każdy z nas! Mam na imię Iza, lubię bardzo - Aniu: babo!! Zawsze coś musi być "pierwszy raz" - to radośniejsze, niż "ostatni". Serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agatko, biorę, dziękuję, podoba mi się Twoje: "lękamy się nowiu tacy zagniewani" - zaraz zmieniam! Trochę (ale bardzo życzliwie), zazdroszczę, że sama na to nie wpadłam, Dziękuję, za wsjo! Pozdrawia, uściski - baba
Rekomendowane odpowiedzi