Kacper_M Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Delikatne buczenie muzyki brzmienie nastraja struny umysł myśli uciekają od wzroku w końcu jest ciemno po zmroku para owija powietrze w pocałunku tajemnicy ja stoję na czarnej ulicy czuję zapach wyimaginowanego świata dotykam ścian ram rozrywam rękoma zaczynam pić, kończę tłukę kubek biegnę do słońca a nie to księżyc w końcu jest noc czerwone światło stoję. To koszmar? nie, zaraz zielone idę rozglądam się coś pędzi, świeci słyszę ryk silnika uciekam, pewnie pijany rozbija się o słup już jest jasno co z tego, że kłamię skoro wierzę w ten świat
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 trochę za bardzo rozbiegany ten tekst. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 oj nie nie..niestety, do poprawy J. serdecznie
Kacper_M Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie chodziło mi o taką wenę, wszystko to co w głowie pomyłki formy są celowe
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie chodziło mi o taką wenę, wszystko to co w głowie pomyłki formy są celowe sama puenta odpycha- przynajmniej mnie Kacprze ale zamysł dobry, to takie moje widzenie(: J.
Kacper_M Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie chodziło mi o taką wenę, wszystko to co w głowie pomyłki formy są celowe sama puenta odpycha- przynajmniej mnie Kacprze ale zamysł dobry, to takie moje widzenie(: J. w woli puenty chodzi mi w niej, że wena to kłamstwo przed rzeczywistością, pisanie jakakolwiek Twórczość związana jest z myśleniem abstrakcyjnym, a skoro potrafimy tak myśleć tzn, że istnieje kilka światów umysłu i chodzi mi o to, że ja wierzę w ten świat wyimaginowany czyli abstrakcyjny. Jeżeli nadal Ci się nie podoba to już odpuszczam:P
Baba_Izba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Wiersz zaczyna się rymami, które mi się nie podobają: "buczenie - brzmienie", "wzroku" - "zmroku", tajemnicy - ulicy", dobra myśl, ale wymaga zmian, dopracowania. Pozdrawiam - baba
Kacper_M Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok dopracuję obiecuję Pozdrawiam serdecznie Kacper
Rekomendowane odpowiedzi