krzysztof marek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 nadzieja nie głupia sieje na ugorze by dotykać polne kwiaty zmysłem ugody przejęci niedoskonałością na odlew bijącego tętna zawiązujemy listki łodygom wzrastające płatki zaproszą kryształowe łąki (6 VI 2010)z inspiracji "o tęsknocie" Judyt - dedykuję autorce
Magda_Tara Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 dedykowany więc ani słowa :) pewnie spodoba się, (jak mnie) :)))))
Anna_Para Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 O jak ładnie "zawiązujemy listki łodygom" - cieplutko, poetycko. Podoba się mnie, myślę, że Judyt na pewno także się spodoba. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie Magda :) pozdrawiam! ale krytyki nigdy za wiele... :) nawet tutaj.
krzysztof marek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za niezawodne czytanie i opinię Aniu! mam nadzieję że się spodoba :))) pozdrawiam bardzo!
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Dziękuję Krzysiu! niezmiernie mi miło, zwłaszcza, że bardzo rzadko się trafia inspiracja pięknem samego Boga. A tu widzę u Ciebie właśnie to piękno. Niech rośnie od korzeni! jestem zachwycona i mile zaskoczona(: pierwszy raz zdaje się taka dedykacja mnie tu spotkała. Ugoda- to jest to co mi się z wiersza rzuciło w oko me marne jako Twoje indywidualne serduszkowe. No i ta puenta- pokora. Hm..naprawdę nie wiem co powiedzieć z tego daru. Czy zasłużyłam na taką dedykację? oh(: (pozwoliłamsobie na dodanie do ulbionych) J. serdecznie i dobrego dnia, dziękuję!
krzysztof marek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Judyto, cieszę się że Ty się cieszysz :) ja myślę, że nie ma co tak szczegółowo rozpatrywać dedykacji pod kątem zasług :) skoro Twój wiersz wzbudził myśl i myśl przybrała konkretną formę to warto było ją pokazać, tym bardziej że możliwości po prostu są :) a inna sprawa, że trafiasz do mnie swoim pisaniem, i dobrze. pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
Judyt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to suuuper, ze słońca najwięcej! ja jednak, rozpatrywałam(pozwolisz, że będę taka zachłanna(;) Pięknie Ci i ogromnie dziękuję raz jeszcze i mykam, bo dzień się zaraz może skończyć!J.(: serdeczności po same wnętrzności
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja odbieram ten śliczny wiersz, jako wiersz o miłości, o uczuciu między ludźmi, które pielęgnujemy, aż zakwitnie łąką. Serdecznie pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi