Barbara Gryń Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pamiętam tamten zapach, choć tyle lat minęło... Mały pokój na poddaszu tonął w białych dzwonkach. Wplatałeś gałązki we włosy mówiąc - ładnie Ci w bieli i tej czerwonej sukience... Cała byłam"w skowronkach" Dzisiaj... Rzuciłeś na stół bukiecik, obok leżała zmięta kartka - "najlepszego w dniu urodzin"... Nie stać Cię na nic więcej To nie ten sam zapach, nie trzymasz w ramionach i w tej czerwonej ... Już brzydko mi sukience.
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tak pięknie napisałaś Barbaro, że przeczytałam kilka razy. Też pamiętam zapach konwalii, aczkolwiek trochę inaczej. Serdecznie pozdrawiam Jola
Paweł Fiedys Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Tak rzadko dane mi było czuć ten zapach, że niemal nie pamiętam... jaka szkoda... Pozdrawiam ciepło. P.
Barbara Gryń Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jolu za miłe słowa.Jeśli to "trochę inaczej" znaczy "tak samo"- bez względu na upływający czas to szczerze zazdroszczę.Również serdecznie pozdrawiam.
Barbara Gryń Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pawle przypomnij sobie, właśnie jest na nie sezon i pachną najpiękniej.Bardzo dziękuję za ciepłe pozdrowienia - odwzajemniam.
Rekomendowane odpowiedzi