Kamil Samotnik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Uwięziony w ciemnej dziurze próbuję, za wszelką cenę wydostać się, lecz walka ta z niejasnego powodu musi być skazana na niepowodzenie. Dziura, dziura, dziura... Uwięziony w ciemnej dziurze próbuję, za wszelką cenę wydostać się, lecz nikt mnie nie słyszy, wszyscy przebywają na powierzchni. Dziura, dziura, dziura... Uwięziony w ciemnej dziurze próbuję, za wszelką cenę wydostać się, jestem w niej sam, sam w niej tkwię, ta myśl, że na górze czeka ktoś... Ale ten ktoś nie wie, gdzie ja jestem. Dziura, dziura, dziura... Uwięziony w ciemnej dziurze próbuję, za wszelką cenę wydostać się, powoli tracę siłę i nadzieję, ktoś czasem wkopie tu kamyka, lecz to tylko krótka, ulotna chwila. Dziura, dziura, dziura... Samotna - nie ma już nadziei. Kamil Samotnik dnia 8 stycznia 2010r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika_Gromala Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 A ja odwrócę kota ogonem, użyję, proszę pana, synonimu dziury - dno, dno, dno. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Biały Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 wybuduj mi pomnik - dotrwałem do końca to jest zły wiersz, nie gryzie pisz dalej ale nie tak pozdrawiam r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 niestety, niedobrze radziłabym korzystać z Warsztatu, dużo czytać i jednak pisać, pisać...pilnie sledząc konstruktywne komentarze powodzenia :) serdecznie pozdrawiam - Krysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vica Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 pewnie z kilkadziesiąt procent ludzi dotkniętych samotnością, lub tych którym tak się wydaje, ucieka się do poezji, z autopsji mogę powiedzieć że to do niczego nie prowadzi, chyba że usilnie chce się zasilać szeregi emo, lepiej wyjść do innych trochę ich poobserwować i wtedy coś napisać tak sądzę przynajmniej:) powodzenia więc życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno seping Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 wow, napij się melisy zamiast dziurawca. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi