Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Kochani, a to w wersji muzycznej: 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Głupawkę mam, to efekt. Odpiszę indywidualnie, ale póki co wyraz stanu na dziś. Tańczę do tego, można. bb
    • @beta_b Jestem pod wrażeniem tego porażającego i bardzo osobistego, jak sądzę, wiersza, jednego z tych, jakie się długo pamięta, Niesamowite są dla mnie szczególnie 2 pierwsze części, łączące opis z rozpaczą nadejścia tego, co nieuchronne.   Kiedyś, jak mój starszy kolega przechodził na emeryturę, Czech zresztą, powiedział tak: emerytura to nie jest zły okres, niestety ostatni. Wtedy coś mi stanęło w gardle i teraz też, jak czytałem twój wiersz.  Podsumuję, chatpeau bas - brawo sąsiadko, jesteś wielka. Pozdrawiam ciebie serdecznie. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Niezwykła ilustracja. Robi wrażenie i słusznie interpretujesz, że rzeźbotwórczą rolę w tym m wierszyku odgrywa czas    Tutaj jest kwiat klonu, nie wiem czy zdążyłeś się w tym roku przyglądnąć. A tutaj moje tulipanki, które posadziłam w zeszłym roku. Dziękuję     Dziękuję   Mam nadzieję, że i w rodzinnym porodzie byłeś/będziesz uczestniczył, bo to niezwykle w życiu każdego człowieka Taki ... Ach uciekło mi to słowo, ale Ty już wiesz przecież :)   Natura, czy kobieta, wiadomo że to podobnie przeżywamy choć zdradzę, że to o innym zdarzeniu niż poród, pozdrawiam     Dziękuję ślicznie za piękny kobiecy komentarz
    • @hollow man dalej szukam:) dobrze, że przyjdzie chłód, to tak szybko się nie rozwiną:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...