Agata_Lebek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 zostaw za sobą, niech oddycha ciężko w swojej klaustrofobii przez okopcone szkiełko wyraźniej widać zachodzące na siebie kręgi koła i kule których nikt nie wynalazł, a jednak wciąż istnieją dopóki nie uwierzysz, że ziemia obraca się ze stałą prędkością wszechobecne jest panujące jedno G, masz się czego bać prócz siebie kiedy cała rzeczywistość ma kres przy pełnych brzegach kronikarze to fantaści, posługują się różnymi kalendarzami swój muszę znaleźć zanim zapiszą w nim że umarłem, będąc za młody aby zrozumieć, dlaczego kozy Chagalla mają ludzkie oczy Tym razem zmieniłam odrobinę trzeci wers drugiej zwrotki ;)) Ale ogólnie wiersz wygląda bardzo dobrze. Wpadłam w prawie zachwyt. Ostatnia zwrotka cudeńko. Zabieram do ulubionych :) Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja propozycja zmiany ciekawa, widzę że ten wers budzi różne uczucia. :) Cieszę się Agato z Twojej reakcji na ten tekst. Pozdrawiam Krzysiek
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agata dobrze radzi. Kiedyś rozpisywałam się na temat kul, kręgów i pasów...Pozdrawiam.
Bea.2u Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agata dobrze radzi. Kiedyś rozpisywałam się na temat kul, kręgów i pasów...Pozdrawiam. nie ruszałabym tego wersu. on już jest znamienny. w powyższym tłumaczeniu wyszły z niego kluchy. Pozdrawiam /b
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agata dobrze radzi. Kiedyś rozpisywałam się na temat kul, kręgów i pasów...Pozdrawiam. Wciąż uczę się, uczę się korzystać z uwag i pisać swoje teksty. Dlatego cieszę się że zaglądasz do moich tekstów. Dziękuję i pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agata dobrze radzi. Kiedyś rozpisywałam się na temat kul, kręgów i pasów...Pozdrawiam. nie ruszałabym tego wersu. on już jest znamienny. w powyższym tłumaczeniu wyszły z niego kluchy. Pozdrawiam /b Przyjmuję do wiadomości wszystkie uwagi. Kiedy mam coś zmienić, moje procesy myślowe przebiegają bardzo powoli i jestem ostrożny. Chyba nie ma w tym nic złego. :) pozdrawiam Beato ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi