Anna_Para Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 kiedyś napiszę piękny wiersz o gotyku strzelistym jak wieże Sagrada Familia albo o światłach nad Sekwaną gdy Paryż nigdy w noc nie zaśnie o nagich gałęziach nocnych koszmarów co za chwilę zmieniają się w białe i miękkie ślady palców na piersiach gdy wszystko jeszcze śpi o ślimaku zagubionym w podróży do domu obłąkanym w trwodze przed nadchodzącym deszczem albo o pierwszej i ostatniej miłości tak cielesnej i odartej z muślinu niedopowiedzenia że mędrcom siwieją struny harfy tymczasem czułość nagłych spotkań dojrzewa sobie w podróży do przeznaczenia czeka na język prawdziwej miłości
anna_rebajn Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz podoba mi się w całości, chociaż kilka zwrotów najbardziej : zwrotka z gałeziami nocnych koszmarów jest cudna i jeszcze ta o pierwszej i ostatniej miłości. Przeczytałam z przyjemnością Aniu. pozdr. a
Anna_Para Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Anno: Bardzo mi miło.Przepięknie dziękuję za tak miłą recenzję! Cieplutko, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 dobrze poprowadzony wiersz na tak pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Rafale: Dzięki serdeczne. Miło mi bardzo. Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 napisałaś już właśnie taki wiersz pięknie, w całości, zabieram do zachwytu :))
wanesa_ciska Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Myślę że tak jak peelka każda marzy o opisaniu przeżytej tak miłości ,która porywa serce i umysł ,,,pozdrawiam,...ognisty mhm tekścik
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Wanesko: Dzięki śliczne! Oj, ogniście? Tak to wygląda? To może i dobrze;) Cieplutko, Para
Anna_Para Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Magdo Taro: Dzięki, że właśnie napisałam! Jej! Napisałam!!! Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi