Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius wracam do domu:) jest przyjemnie, rześko, bez wiatru;) taki leciutki zefirek:) jutro dzień dla siebie:) @violetta pomogłam młodej pani z miesięcznym dzieckiem i dwulatką Polą, z dużym wózkiem i dwoma walizkami i plecakiem:) odważne kobiety:) ja bym się nie wybrała na taką podróż:)
    • @Rafael Marius Liczę że mnie puści...jeszcze tyle przede mną

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Roma czasem ta moja wyobraźnia to nic a nic posłuchu nie ma Pozdrawiam Roma Cię serdecznie ja Tobie życzę udanego wieczoru bo godzina już chyba ta          
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bywa i tak.   U mnie to wszystko wcześniej było.
    • werbel bije miarowo i tomtomy mu wtórują  akcenty czyneli i syczenie breaka zwiastuje że ilość parseków  do centrum Drogi Mlecznej  niewielka atomowe serce matki w moim grawilocie jest pełne energii fraktale jak wachlarze i wiązki tachionów wirują... ten dadaistyczy obraz mrugawicy gwiazd całą złość pochłania...... niech żyje radość i wiosna... co bzy androidy majowe inżyniera Trurla przynosi!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To fajnie. Takie małe dzieci często boją się gdy nie ma mamy, a tutaj proszę, wyraźnie jest zadowolona. Im więcej osób pozna w dzieciństwie tym lepiej dla niej.     Młodziutki, tylko część rozwinięta. Takie są najładniejsze.   U nas dzisiaj zimno i wiatr. Tylko 9 stopni. W nocy ma być -2.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...