anna_rebajn Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 żyjmy już z każdą minutą bądźmy bliżej teraz wiesz że jutra nie będzie bo dziś żyjemy w sobie najpełniej a myśl tak bardzo jest żywa że chwycić ją można za koniuszki głosek spojrz okręty naszych słów bujają się łagodnie na falach długich spojrzeń nie zawsze tak będzie więc czas chwytajmy w dłonie jak piach by przesypywać go na brzegach naszych plaż nim morze go wchłonie (Magdo - inspiracji Twojej i Anny cią dalszy, w zmienionej nieco tonacji ;-)) )
Magda_Tara Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 a okręty płyną co tam my! okręty płyną pięknie Anno, miło mi że Cię zapłodniłam (bez urazy :* ) dziękuję, podoba się :*
anna_rebajn Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba jedyna możliwa opcja zapłodnienia dla mnie, bo mąż nie chce słyszeć już o żadnej innej (a mamy za sobą dwie trafione ;-))) Całuski. anna
Magda_Tara Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwie są cudowne! też tak mam! mąż nie służy do zapładniania....słowem :* - przecież to oczywiste :)))))))
anna_rebajn Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Mój by się ciężko obraził ;-))), więc jestem skłonna uważać, że mąż jest wieloczynnościowy i służy do wszystkiego, zależnie od pomysłu i niezależnie od pory roku ;-)). anna
Magda_Tara Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to masz ciężko, fakt :))))))))) dobra, spadam, bo mnie znienawidzi :*
Judyt Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 na falach długich spojrzeń bujają się łagodnie.. pięknie, urokliwie i...dogłębnie, J. serdecznie, dziękuję za lekturę
Rekomendowane odpowiedzi