M. Kulpa Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Posiąść kobietę, posiadać regularnie. Co wieczór wzwodzić nowe mosty, nasłuchiwać wiatru. A pokuta? Zapomniałaś. Całowanie stóp nie wystarczy. Jakąniekolwiek, każdego ranka, kiedy najsmaczniej. Zostały spalone, wydmuchane. Siedem warunków, przypomnij. Gilgotanie w okolicach jąder, coś jeszcze?
Barbara Gryń Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 I jak zwykle ...bo to zła kobieta była- czy dobrze zrozumiałam?Czy to "M"to mea.
M. Kulpa Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pojęcia,
Barbara Gryń Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pojęcia, Czy dobrze zrozumiałam? czy Czy to "M" to mea?
M. Kulpa Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pojęcia, Czy dobrze zrozumiałam? czy Czy to "M" to mea? Nie, to moje imię.
Rekomendowane odpowiedzi