Wilcza Jagoda Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 na pierwszym planie gałęzie i promienie słońca wgryzają się w cienie motyl pomiędzy kwiatami pulsuje magią zbyt kruchy aby zatrzymać deszcz w tle bezbarwny jak słowa rzucane w nas szaleje wiosna i słowik przeklina powódź wersja Tomka B. na pierwszym planie gałęzie i promienie słońca wpijają się w cienie motyl zbyt kruchy aby zatrzymać deszcz w tle bezbarwny jak słowa rozrzucane ot tak wiosna i słowik szaleje przeklina powódź/
Magda_Tara Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 o matko...umarłam z zachwytu w dzień matki prześliczne a Bóg zesłał ptaki, ktoś dzisiaj napisał... zabieram tę cudowność i dziękuję :))
Oxyvia Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ładny, wiosenny obrazek. :) Buziaki, Jaga.
pathe Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 ulotny klimat wiersza-niczym wiosna:) nie podoba mi się tylko pulsuje magią
Wilcza Jagoda Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 bardzo dziękuje za komentarze, pozdrawiam cieplo i słonecznie- wreszcie!!!!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Ślicznie wiosennie Motyl, kwiatek, promyk słonka słowik sobie kwili cicho i perlisty trel skowronka a powódź nadało licho. Serdeczności:)
teresa943 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Bardzo mi się podoba klimat i obrazowość. :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
krzysztof marek Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 podoba mi się wiersz. taki porywczy kontrast piękna i jego zmagania z naturą. w nas szaleje wiosna prawda! pozdrawiam Jagodo.
Wilcza Jagoda Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Krysiu, Bolku, Krzyś, bardzo dziękuję, zyczę dobrego dnia!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 ...a słowiki śpiewają i chyba to jest cudne, że i tak śpiewają:)) Zgrabny i ujmujący obrazek - wiosennie pozdrawiam Jagódko:))
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 na pierwszym planie gałęzie i promienie słońca wpijają się w cienie motyl zbyt kruchy aby zatrzymać deszcz w tle bezbarwny jak słowa rozrzucane ot tak wiosna i słowik szaleje przeklina powódź/ dla mnie w ten sposób / ingeruję bo coś w tym jest co zatacza się we mnie / t
Wilcza Jagoda Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, jak zawsze pomocny, dzięki i miłego dnia!!!!
Wilcza Jagoda Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj kosie, oj, szaleją słowiki szaleją, ale już niedługo koniec śpiewu, a szkoda, taki cudny koncert bużźżźżźżźżź, kosy wnosy!!!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Inspirujący wiersz również do różnych zapisów podobnie jak u Tomasza ale swojej wersji nie będę już... Piękny obraz. Pozdrawiam Jagodo :)
Rekomendowane odpowiedzi