Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 jeśli ktoś umie mnie dotykać jeśli to jest kobieta tak powabna i lotna tak wpisana w naturę jak pióro spłoszonej świeżo okaleczonej ptaszyny jeśli to jest wzrok wykluwa się we mnie czuję jak żyły kopią jakby w każdym zakrzepie zatorze fragmencie palpitacji otworze do dnia i do nocy do pokusy i grzechu do krwi poprzez kości rodziło się nowe życie jeśli się odważysz ptaszyno najedz się moją padliną krew jest jeszcze ciepła defibrylacja scscsc !!!!!!!!1?????123awdcolwsdm
Dorota_Jabłońska Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Świetne Tomasz, świetne! Destrukcja jak się patrzy, pokraczne zaloty, marzenie o miłości w zapachu zgnilizny :))))) Super :)) Zdrówka!
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie / t
Magda_Tara Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 :))))) cha! jest!a była sowa! a wolałam sowę zamiast ptaszyny pierwszej i zamiast gołębia co mu pióra wyrwałeś sowa to takie tajemnicze pazerne i drapieżne swą mądrością ptaszysko podziel dotyk między obie kapitalny wiersz, Tomek! ale kusisz, o rany, jak ta krew paruje, jak smakuje...gdybym nie miała limitu ;D pokazałabym, jak się spija krew! :)))))))))) zabieram ten orgazmatyczny wiersz....aaa! sorry! to się teraz defibrylacja nazywa :D jak zwał tak zwał! buziak, Tomasz
krzysztof marek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 czytam i czytam i będę sobie czytał twoje. bo ciekawie, niebanalnie, ostro, delikatnie... i buntowniczo, tak sobie odbieram. pozdrawiam.
Marcin B Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A cóż to takiego? :D
Magda_Tara Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A cóż to takiego? :D a ja wiem! oj....przepraszam to nie mój wiersz spadaaaaaaaam :))
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A cóż to takiego? :D cóż do nóż do interpretacji do czegokolwiek zostanie przeznaczony naznaczony / t
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki że będziesz czytał / t
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Magda ptaszyn się przewiało przezeń tutaj no ale ostał się universal / t
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Żałuję, że przeczytałem komentarze, bo pozostało mi tylko podpisać się pod Dorotą. Tak samo odbieram... Pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wizytę / t
Rekomendowane odpowiedzi