Judyt Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 kiedyś się zmęczę czytaniem i pójdę jak dziecko kryształek nim zachód na niebie się stanie a teraz się ciesz czytelniku że jesteś tu teraz w senniku swe miejsce zajmujesz jedyne przychodząc ku życiu w myśl skiniesz ........... (;
krzysztof marek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 pięknie Judyto! bez odbiorcy (czytelnika w tutejszym przypadku) nie ma twórczości. pozdrawiam!
teresa943 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myśl godna uwagi, ale troszeczkę mi nie "tenteges" rymy, może by zapisać to białym wierszem? ale...to tylko takie tam moje... :) serdecznie i ciepło, Judyt - Krysia
6 kilo Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Judytko, oj Ty Judytko kochana, cudownie piszesz, wiesz? jacek.
Judyt Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MASZ RACJE, DZIĘKUJĘ CI BARDZO ZA PRZYBYCIE I ŚLAD KRZYSZTOFIE J. serdecznie
Judyt Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myśl godna uwagi, ale troszeczkę mi nie "tenteges" rymy, może by zapisać to białym wierszem? ale...to tylko takie tam moje... :) serdecznie i ciepło, Judyt - Krysia KRYSIU DZIĘKUJĘ ZA UŚMIECH. MIMO TYCH BŁĘDÓW NIEUSTANNYCH FAJNIE ŻE CZYTAŁAŚ, j. SERDECZNIE, NIE WIEM CO TO BIAŁY WIERSZ
Judyt Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NIE WIEM, ALE DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA TWOJĄ JAKŻE PIĘKNĄ WIZYTĘ JAK ZAWSZE... j. SERDECZNIE I CIEPLUTKO miło..mi..
Rekomendowane odpowiedzi