Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 moje dobra to kwatera kwiatków w dłoni pięć palców w drugiej pięć liści i to, co zataiłam na piersi ukryte mam piersi
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Ciekawy żart :) Słabe te zestawienia-metafory, naiwne: "na piersi ukryte mam piersi", no szczyt... Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 podoba mi się na piersi mam piersi tylko dlaczego ukryte
czarna porzeczka Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 kwatera kwiatków - niewyszukane ,pospolite , autorka drepcze w tym samym miejscu. Bywało lepiej - sorrki :)
Pancolek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczyt na piersiach?
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczyt na piersiach? Może być na piersiach :D
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaręczam, to nie metafora.
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby było ciekawiej. jak w życiu.
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaki pan, taki kram.
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ciebie dziwi?
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi:)
Fly Elika Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby było ciekawiej. jak w życiu. to dosyć proste, tylko czy w takim razie w wiersz na coś stara się zwrócić uwagę, bo nie wychodzi puenta,
Wanda Szczypiorska Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo słusznie. Pokazać
f.isia Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja sobie myślę, że to 'zeznanie' jest okrutnie przekorne, chyba jednak bardziej zataja niż odsłania (czytelnikowi), bardziej do środka niż na zewnątrz wartościowanie, bilansowanie, równoważenie (lub szukanie równowagi), z każdego wersu wyłaniają się podwójne (co najmniej) znaczenia, emocjonalnie sprzeczne (jak bunt i akceptacja), sory, że tak chaotycznie, ale na ten moment inaczej nie potrafię ;), podoba mi się
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby było ciekawiej. jak w życiu. to dosyć proste, tylko czy w takim razie w wiersz na coś stara się zwrócić uwagę, bo nie wychodzi puenta, na co zwraca uwagę wiersz? głównym zadaniem było pokazanie wpływu żuczka gnojarka na ruch księżyca i na śmiertelność w populacjach muszek plujek:) pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie:))) pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to dosyć proste, tylko czy w takim razie w wiersz na coś stara się zwrócić uwagę, bo nie wychodzi puenta, na co zwraca uwagę wiersz? głównym zadaniem było pokazanie wpływu żuczka gnojarka na ruch księżyca i na śmiertelność w populacjach muszek plujek:) pozdrawiam zaiste, a wcale nie takie ewidentne:), ale coś już więcej, jak to muszki szybko się uczą, bo muszek plujek jakoś nie ma, a dlaczego żuczki gnoją - nie znam się, czy robią to pod siebie ?:)))
Fly Elika Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo słusznie. Pokazać Nie wiem jak słusznie, miałam na myśli, żeby można było normalniej :) oddychać
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi:) Polubiłem też poniżej.
Rekomendowane odpowiedzi