The Patryk Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 1.Ordynarny świat Świat schodzi na psy Razem z nim my Świat marzeń ukrzyżowany Utopiony w konsumpcji Pogrążony w amerykańskim śnie Odnajduje sie w tym ordynarnym świecie Odnajduje was, odnajduje Ciebie W świecie barier, granic, murów i miast W świecie przyjaźni,walki, miłości i zła W tym świecie gdzieś miedzy wierszami jestem ja Nie będe płakał za wczoraj Biegne lecz ten świat powala mnie Wstaje bo chce Przetrwam bo wierze w Ciebie Wstane bo kochać chce To mój świat Świat w którym jest tyle wad Gdzie szczęście dawno rarytasem stało się Gdzie odnajduje przyjaciela Który podniesie mnie gdy upadne W tym ordynarnym świecie
Patryk_Nikodem Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Płytkie, słabe, a w dodatku nieprawdziwie. Pzdr
Anna_Para Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Przy dużej wrażliwości poety sporo błędów: brak dbałości - nie ma ogonków w nosowych - ę, niepotrzebny rym: psy - my; techniczne błędy to brak spacji po przecinkach... Ale wyczuwam tu potencjał, więc się odzywam:) Powodzenia na przyszłość, Para:)
Pan_Biały Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 potraktuj poważnie czytelnika, twojego czytelnika i jego czas, przed wrzuceniem przeczytaj jeszcze raz zbyt pobieżnie przeleciałeś po temacie a szkoda pozdrawiam r
Kikus Dzikus Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2010 piosenka dla nastek, jak znalazł a gdyby jeszcze tekst był po angielsku! tak... pzdr!:) pisz dalej
Rekomendowane odpowiedzi