Teresa Rudowicz Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 wciąż kocham twoje włosy plotę nadzieję że kiedyś była tu kawiarnia jedyna w mieście herbata z samowara ukradkiem wymykałaś się każdego rana to była nasza tajemnica ukrywana przez lata zapowiedź strachu dźwięk tłuczonych butelek nie uderza już z taką siłą gotowość zmiany stanu skupienia myśli kodują hasło: rezygnacja
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Wspaniały. Jestem pod wielkim wrażeniem. Teresko, na takie wiersze warto czekać. Tym razem w innym odcieniu, jak zawsze z wielkim wyczuciem. Najserdeczniejsze pozdrowienia :)
M._Krzywak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Puenta do zmiany- takie obrazowanie nie podlega "kodowaniu". Ładne. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Bardzo elegancko i z wyczuciem - jeśli chodzi o rodzaj i "dawkę" poszczególnych motywów, wykreślone obrazki tworzące pouczającą "opowieść". Pozdrawiam.
Teresa Rudowicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Dorotko, Janie dziękuję Wam za obecność i dobre słowo. Pozdrawiam serdecznie. Teresa
Teresa Rudowicz Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym przypadku to myśli kodują, szyfrują coś, do czego nie umiemy się przyznać nawet sami przed sobą. Dziękuję za sugestię, ale jednak zostanę przy swoim:) Pozdrawiam. Teresa.
Pan_Biały Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 wiersz więcej niż dobry, gratuluję finał widzę tak: zmiany stanu skupienia myśli rezygnują, ale to tylko moja wizja zakończenia dobrze dozowane emocje i feeling jest a to jest w wierszach przynajmniej dla mnie ważne powtórzę się bardzo dobry wiersz pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi