Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 czy tak trudno w miłość uwierzyć gdy wiosnę rozczyniasz każdym uśmiechem nawet łzami mój szron ponury i strugi deszczu ujęłabyś w ramiona bym tarzał się w zieleni jak dziecko lecz czy wolno mi okrywać cieniem twoje niezapominajki w kałużach hasać między stokrotkami
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 podpowiem, że wolno, wolno Ci w kałużach hasać i tarzać w zieleni, bo dobry wiersz z tego się zrodził ;) Urzekł zupełnie :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Witaj Doroto Peel ma dylemat choć pewnie niewielki ale taka sytuacja aż kusi aby pohasać :)) jak postąpi? - nie wiadomo :)) Pozdrawiam serdecznie
anna_rebajn Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 wiersz inspirujący :-) czy tak trudno uwierzyć że wiosny starczy dla obojga nim ją lato pochwyci w ramiona i złociste kłosy pozbiera z uśmiechu tych zieleni co ledwło rozkwitły a już pora je zebrać w pomarańczach czerwieniach i wrzosach wierz że i cienia storkrotkom potrzeba by się mogły przekonać jak łaskocze je rosa Pozdrawiam.anna
krzywy olek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Bardzo lirycznie i delikatnie pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Serdeczne dzięki za piękny wiersz Aniu i troszke nawiązujący. W Twoim czas goni... do pohasania :)) Serdecznie pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Witaj Olku Dzięki za delikatny wpis i pozytyw Pozdrawiam :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor zwątpił w zdolność zinterpretowania wiersza przez czytelniczkę :))) Niepotrzebnie.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 A nie prawda nie zwątpił, tylko poszedł za myślą :) Pozdrawiam Doroto :)
Judyt Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 bardzo urokliwy obrazek (: Zbyszku,tyle o ile napisałam pod.. J. serdecznie
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 nie trudno! wolno! pozwalam! cudnie miłosny, wiersz, Zbyszku bardzo się podoba :)
Marta R... Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Wolno! Wiosna w pełni zieleni się, rozkwita ,szaleje zmusza do kochania , trzeba hasać między stokrotkami, zaciągnąć się zapachem niezapominajek i szron nic tu nie znaczy ...pozdrawiam papatki zostawiam
Fly Elika Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Wpadłam tu chwilkę, daje do myślenia z punktu widzenia, niezapominajki, stokrotki... dowolność interpretacji. ach jakże to rozkwita... nie wspominając zastokrotek :). pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ciekawy lekki i przyjemny wiersz Zbyszku . Miło było zajrzeć i oddać się woli wiersza . pozd.
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 pamiętam wiersz z W, bardzo mi się podoba, :) powtórzę za przedmówcami: nie tylko wolno, ale nawet trzeba!!! niech Peel nie przegapi zrządzenia losu, niech się wyhasa, niech nawet "poderwie"...stokrotkę :) a szron zniknie i kałuże wyschną...ze szczęścia :):) piszesz cudowne miłosne liryki, Zbyszku :)))) serdecznie i cieplutko pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Miły,sympatyczny na czasie taki lekki, taki wiosenny. Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Dziękuję Judyt nawet skromny wpis z Twojej strony cieszy mnie Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Wolno pozwalasz Madziu, czy wolno peelowi?:)) Serdeczne dzięki za podobanie Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Ech ta wiosna gdyby nie ona... dobrze że jest... :)) Serdeczie pozdrawiam Marta :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Witaj Elika No właśnie, możliwość interpretacji nie tylko od strony wiosen... Dziekuję za zatrzymanie się Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi