łysy taytanczyk Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 trudno utrzymać się na powierzchni jeszcze trudniej zanurzyć do dna stopy odrywają się niepostrzeżenie coś mnie wypycha z całą mocą próbować można docisnąć stopy do podłoża ale to na nic unosi mnie nad falami
Anna_Para Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Bardzo zgrabna miniaturka. Podoba mi się:) Cieplutko, Para:)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Bez zachwytu, ale pozytywnie. Czekam na kolejny :) Miłego dnia :)
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Paro. Zdrówka!
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozytywnie od Ciebie, Doroto, to wszystko, czego pragnę:) Również, miłego dnia. Zdrówka!
Dorota_Jabłońska Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozytywnie od Ciebie, Doroto, to wszystko, czego pragnę:) Również, miłego dnia. Zdrówka! ale ja chciałabym dać Ci o wiele więcej ;)))))))
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozytywnie od Ciebie, Doroto, to wszystko, czego pragnę:) Również, miłego dnia. Zdrówka! ale ja chciałabym dać Ci o wiele więcej ;))))))) Ach, Doroto! Mam nadzieję, że to Twoje wyznanie coś ruszy i napiszę wreszcie ten wiersz jedyny, na który czekasz;)) Zdrówka!
krzywy olek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Widocznie peel jeszcze na to dno nie zasłużył, dostał drugą szansę pozdrawiam
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No pewnie. Zdrówka!
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 podoba się bardzo a jeszcze na dodatek - w niedzielę przerzucam z W również o mokrych stopach się spotkamy w tej wodzie! buziak, Tayu!
łysy taytanczyk Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się spotkamy, poczłapiemy, popluskamy;) Zdrówka, Madzia!
Waldemar Talar Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawy wiersz - niby o czymś przyziemnym - ale jednak zatrzymuje i zmusza do zastanowienia - dlaczego tak jest ... pozd.
teresa943 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 pozytywna pointa...unoszenie się jest nadzieją :) serdecznie i ciepło - Krysia
łysy taytanczyk Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami tak.
łysy taytanczyk Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - ciekawy wiersz - niby o czymś przyziemnym - ale jednak zatrzymuje i zmusza do zastanowienia - dlaczego tak jest ... pozd. Dziękuję, to miły komentarz,
Rekomendowane odpowiedzi