asher Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 z tobą dzielić i mnożyć życie odejmować sobie lat i dodawać otuchy z tobą ułamek każdej chwili algorytm istnienia i nieskończoność...
Jan Polski Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Panie Asher, ja wszystko rozumiem, z kobitą w miłosci nawet biznes można robić (dodawać czy odejmować?) :)))) Ale na co te trzy kropki na końcu? Resztówka jakaś? (wywalić obowiązkowo) Pozdrawiam - Jan P.
asher Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Już wydrukowane, niestety :((( Pan złośliwy coś jesteś od paru dni. Pozdrówka
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Bo się wymieniają pewno okrutniki osobowościami ;))) A wiersz... wierszyk... wierszątko... Taki sobie, lepsze czytałam. Nic specjalnego i tobą z małej litery. Toż to brak szacunku dla adresata... A szkoda...
asher Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 o okrutnikach wiem. spotkam ,to obije :_))) święta racja, że wierszątko. nie nie lubię dużych liter, a szacunek do adresatki taki sam jak przed 5 laty.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to gratuluję adresatce, że nadawca szacunek swój do niej ukazuje tytułując ją z małej literki... Mała literka = mały szacunek... Choć pewnie się mylę. Ach ta młodzież dzisiejsza... A obić nie wiem czy się dadzą... Po co od razu agresja? Proponuję kopertę ;)))
asher Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Żartowałem przecie. Dzięki zwłaszcza za tę młodzież. Dostałem opr... za opisywanie kryzysów, to chciałem dodać coś pozytywnego, ale chyba wrócę do prozy. Co z robić z tą kopertą???
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja wiem... Tak palnęłam ;)
asher Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 To ja zapakuję emocje w tę kopertę i wyślę ją gdzieś daleko.
Zing Zeng Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 odejmować sobie lat i dodawać otuchy tu mi sie spodobało najbardziej tak tzymać!
Alessia Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Dla ścisłych umysłów(a sa tacy wśród poetów-amatorów) wiersz bardzo obrazowy. Może to nic wielkiego,ale pomysł był i mnie się bardzoo podoba. Pozdrawiam
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli Pan potrafi...
asher Opublikowano 22 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Alessio, jam Ci humanista z krwi, kości i pożartych tomisk, ale mi się matematyki zachciało. Dzięki.
Rafał Przyłuski Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 no nawet fajne może byc
Lilka_Laszczyk Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Mnie sie ta matematyczność trafiona z przypadku po latach podobała
Rekomendowane odpowiedzi