Pan_Biały Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 ulice, mordy, wystawy, park auta, psy, kałuże, pleśń kaloryfer, ściana, okno, samobójstwo człowiek, plemię, rasa, modlitwa tchórzostwo, prawda, bójka, wiatr liść, ciepło, Gandhi, kroki plaża, żółw, bomba, dzieci nadzieja, deszcz, ptak, słowo stół, embrion, kosmos, nic dziś, my, miłość, wojna zjadłem kanapkę napełniłem płynem wnętrzności na jakiś czas otworzę się niech patrzą, bądź prędzej ominą plamę z człowieka idą do pracy, do sklepu, do kościoła oni i ich bezcelowość w trwaniu na krze teraz wyciągają rękę teraz się otwierają, tyle że ja jestem nieczynny
Gość Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Beznadzieja nie jest żywicielką głupich... Tak sobie pomyślałem czytajac. Trwać by przetrwać natłok bodźców różnego rodzaju... Ciekawa lektura - Twój wiersz Panie Biały. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 czasami trzeba zrobić się nieczynnym, nie wiem, ale tak myślę smutny, dołujący wiersz dobry.
HAYQ Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 a wiesz, chyba pierwszy raz nie przeszkadza mi wyliczanka. Michnikowski śpiewał kiedyś o wybebeszaniu - coś z tego chyba tu jest :) Pozdrawiam.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Jestem pewny Rafale że w jakimś momencie większość się zastanawia i ma dość, chciało by coś zmienić aby był cel, konkretny. Dobry wiersz. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za poświęcenie czasu i wypowiedzenie się pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami trzeba zamknąć oczy i nie widzieć a uszom nie pozwolić słyszeć że skrzypią schody i że deszcz miażdży zieleń dziękuję za dobry pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem trzeba się wypłukać ze słów, ze ślinotoku by być lżejszym i zniknąć dziękuję i pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "szukajcie a znajdziecie" gdzieś było napisane;) możesz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie dziękuję za komentarz pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami trzeba zamknąć oczy i nie widzieć a uszom nie pozwolić słyszeć że skrzypią schody i że deszcz miażdży zieleń dziękuję za dobry pozdrawiam r czasami wystarczy poczuć że nie trzeba otwierać oczu żeby poczuć :*
Rekomendowane odpowiedzi