Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 wiatr rozrywa słowa zatrzymane w zaułkach pod kapturami kiełkuje pustka na języku pypeć
krzysztof marek Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 prawda! fajne mini Jagodo. pozdrawiam!
suindra Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 niezłe z groteska na końcu podoba sie ;P
6 kilo Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Jagódko, bardzo udana miniaturka dyskusji, i ten uciążliwy pypeć, uśmiałem się, milutko pozdrawiam, jacek.
Wilcza Jagoda Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 fajnie, że się podoba, dzięki kochani miłego dnia
Magda_Tara Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 ani be ani me no właśnie! gadać gadać! :D to okropne nie gadać buziak, Jagódo! zagadaj!
Wilcza Jagoda Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gadać, gadac, ale do rzeczy :P buziaki Magdo
bestia be Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Przykro Jagodo ale nie mam zdania pozdrawiam bestia
Wilcza Jagoda Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łeee, bestio, nie masz? to dziwne, bo wszak zawsze miałeś, albo sie widzi albo ne, widac ten cisie nie widzi, cóz ściskam mocno
bestia be Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 wiatr rozrywa słowa zatrzymane w zaułkach to mi się bardzo widzi, ale brakuje mi w tym tekście czegoś i tak myslałem i nie wiem zastanawiają mnie ,,kaptury" ostatnie wers zrozumiały, ale , co mnie boli,, to sedno Nie mówię że jest to zła miniaturka,tylko do czego zaliczyć ? Ale pewien ,,gostek" zbrzydził mi sens pisania i wiarę w ludzi tak to wygląda i uśmiech znikł z moich ust:):):):):):):) Ileż potrafi zabrać pchła, taki sobie teraz temat obrałem do swojej spuścizny pozdrawiam bestia '
Rekomendowane odpowiedzi