Izabella_Sendor Opublikowano 19 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 (do tego w miarę możliwości z humorem proszę podejść-to wyraz moich dziecięcych zgryzot jest;-) Ingardenie- miejsca niedookreślone to nie najlepsza rzecz w bajkach dla niektórych dzieci. Do dziś te dwie łydki w skarpetach pasiakach nie uzupełnione o tę jedną głowę, o którą przecież chodziło najbardziej. Dach świata na wysokości jej kolan- pewności koniec tam, gdzie zgina nogę. I co odcinek, to nowa nadzieja, że może przez moment, że może ta głowa i jakie ma oczy, a tu ciągle więcej i więcej niczego ponad. Gorsza od nierozpakowanych prezentów ta niania wiecznie nieobjawiona.
julka baranowska Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 twój wiersz jest naprawdę fantastyczny!!!!
Izabella_Sendor Opublikowano 19 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 hehe-dzieki Koleżanko Julko-a Koleżanka też Muppeciatka ogladała? Też nianie chciała ujrzeć w komplecie?;-) pozdrawiam
Jan Polski Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 A spytam tak goopio: a czemu to w piasku? Ingardena do piasku? Miejsca niedookreślone? To już czas chyba studentów pogonić na zajęcia :))) Za dobry na tu. Pozdrawiam - Jan P. PS. To to jeszcze pokazują w tiwi?
Izabella_Sendor Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 hehe-witam;-) O ile się dobrze orientuje-w chwili obecnej nie pokazują, za to za mojego ortodoksyjnego młodu pokazywali z pewnością;-) I mnie rozpacz czarna ogarniała z tego powodu, że ta niania ino do kolan była na ekranie(no bo te Misie Fuzzy-czy jak się go tam pisało i inne Swinki Pigi-akurat główki miały tam, gdzie niania rzepki kolanowe;-). Potem tę bajkę oglądałam tylko z malejąca nadzieją na to, że może w koncu w odcinku 100 w jednym kadrze uchwycę główeńkę niani-nie obchodziła mnie ani fabuła , ani nic innego-tylko to, jaka niania jest od kolan do czubka głowy;-) Swojego czasu powstała też moja seria rysunków poświęcona domniemanemu wyglądowi niani Muppeciątek(przedszkolne chwalebne czasy). Człowiek musiał sobie radzić jakoś we własnym zakresie ;-)Pozwoliłam sobie na to zwierzenie dramatyczne;-) serdecznie pozdrawiam;-)
Jan Polski Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - traumatyczne? :-)))))
Izabella_Sendor Opublikowano 20 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 i dramatyczne i traumatyczne;-) pozdrawiam;-)
msiudyka Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Jak dla mnie, za dużo słów. Tekst oprzegadany. Pomysł dobry. Pozdrawiam.
Izabella_Sendor Opublikowano 21 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam Panią;-) Dziękuję za komentarz -rzadko to robię-ale prosiłabym o uściślenie wypowiedzi-które wg Pani części tekstu są przegadane, które słowa zbędne-bo ja nie widzę tego. Nie pytam w opozycji do Pani komentarza-tylko naprawdę jestem ciekawa. Życze milego dnia, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi