teresa943 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 z inspiracji Z gorycz odbita od ścian rozpaczliwy akord w próżni milczysz wyczerpana żonglowaniem poszarzała biel i wyblakły szkarłat zaplątany w złoto kona niepamięcią definitywnie pogrzebałaś ostatnią szansę zrozum
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 O przekreśleniu... tak mi się przeczytało. Pozdrawiam.
stokrotki w rosole Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Żonglowanie potrafi być męczące, to prawda, Krysiu. Pozdrawiam serdecznie, łucja.
łysy taytanczyk Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A jednak, mimo takich zachęt, z rozum(ieni)(em) czasem ciężko, Krysiu. Zdrówka!
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz dziękuję :) serdecznie i ciepło Janie - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. męczące a czasem niemożliwe do "zdzierżenia" dziękuję Łucjo :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto mówi, że łatwo? jeśli nie da się zrozumieć, trzeba jednak przyjąć do wiadomości i ...basta! ale spoko, to tylko taki "podpatrzony" obrazek z życia...niestety prawdziwy, dlatego mnie porusza serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Magda_Tara Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 odrodzi się pani, odrodzi :* :D napisałam "AB Rh minus", żeby wracać do tego wiersza w przypadku takich klimatów, w jaki wpadła PEELKA. dobrze będzie, Kryś. buziak! a wiersz, piekny.
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu! nie, nie, tym razem to on wpadł...jak przysłowiowa śliwka w ... widocznie odmienne odczynniki "RH" :) spowodowały "konflikt serologiczny", na szczęście przjrzał i to...zdecydowanie :) widzę, że w tym wierszu sporo zakręciłam, ale czasem tak lubię :)) dzięki Madziuś Buziaki! *D
kasia.mała Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jeju, jaki smutny ten wiersz, czyżby aż tak, zresztą ja mam podobne smutki jak i nastroje pozdróweczki
marek_cz. Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatanawiam się, czy złoto z trzeciej też dotyczy milczenia, czy jest to coś wyjątkowego, co straciło z jakiejś przyczyny swoją wyjątkowość. Nie myślę, żeby to było kierowane do osoby.
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 tak sobie pomyślunkowałam Krysiu, jakby to o mnie... kursywa tak do mnie przemówiła, że chyba zrozumiałam:) pozdrawiam ciepło Grażyna
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, w życiu bywa różnie, czasem nawet "aż tak", ale ważne, by chcieć dalej żyć...od nowa, bo życie tego warte dziękuję :) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Tobie? być może, bo przecież w każdym z nas jest cząstka tego, co tu... kursywa rzeczywiście dużo może wyjaśnić, ponieważ wiersz napisany z inspiracji innego wiersza, który mnie bardzo poruszył, jest to coś w rodzaju komentarza dziękuję za "pomyślunkowanie" :):) serdeczności Grażynko - Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatanawiam się, czy złoto z trzeciej też dotyczy milczenia, czy jest to coś wyjątkowego, co straciło z jakiejś przyczyny swoją wyjątkowość. Nie myślę, żeby to było kierowane do osoby. hmm..."złoto" raczej jako to drugie, rzeczywiście straciło ono wyjątkowość wobec zaistniałej sytuacji pomiędzy osobami dziękuję Marku :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
6 kilo Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Krysiu, byłem /jestem/, rozkoszuję się smutkiem - bo lubię, uśmiecham się milutko do Ciebie, jacek.
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że jesteś Jacku, nie smuć się ...nadzieja śle uśmiech :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi