Dorota_Karolina Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Za oknem szary świt Deszcz stuka cichutko o szyby W liściach szeleści wiatr A ja W ciszy i skupieniu Celebruję swoją samotność Zamyślona siedzę w fotelu Wsłuchuję się W szmer liści na drzewach W kroki mleczarza na schodach Taka cisza..... Ale nic nie jest w stanie Uciszyć mojego serca.
Pan_Biały Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 kiedyś podobnie pisałem, dlatego mam sentyment do wiersza ten ma klimacik czekam kolejnych pozdrawiam r
HAYQ Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 to mleczarze jeszcze chodzą? ;) Albo stary wiersz, albo Autorkę najszły sentymentelne wspomnienia. Jak dla mnie - zbyt sentymentalnie, ale również zachęcam do pisania. Pozdrawiam.
klubo Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 W liściach szeleści wiatr A ja W ciszy i skupieniu Celebruję swoją samotność Zamyślona siedzę w fotelu Wsłuchuję się W szmer liści na drzewach w liściach szeleści wiatr- i szmer liści na drzewach- zbyt blisko- z jednego trzeba by zrezygnować a ten mleczarz rzeczywiście jakiś niedzisiejszy- pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 uśmiechnęłam się...wiersz taki..."pensjonarski" i dlatego ma urok ;-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Dorota_Karolina Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję za wszystkie komentarze. Przyznaję, że jest to wiersz z archiwum, dopiero teraz postanowiłam się nim podzielić. Pozdrawiam serdecznie. Dorota Karolina
Rekomendowane odpowiedzi