Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 urwał się obcas, co stuka, gdy spać jeszcze mogę podobno, wykrzywiony mam obraz nieba a w tym odcieniu niebieskim to tylko dla mężczyzn jest niebieskie, tam nie trafię, dlaczego, no bo nie coraz bardziej, ten pociąg odjeżdża, z rozkładem wątroby, nie szanuję, i koszule są brudne do prania, mózgu chyba nie mam, w tym nastroju nic nie słyszę, bo za głośno jem kruche ciasteczka
Magda_Tara Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 he, niezłe, wiernam twoja czytaczka do skończenia świata! piękne, mądre, bez manieryzmu :))))) bądź mi megalomanem! alibo i melomanem! a co tam buziak, Krzychu! dobre to :D
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 mnie też..się podoba, zdaje się, że to jeden z tych który wywiera duże wrażenie na samym Autorze,.. J. płoniaście (:
wanesa_ciska Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 jakaś rozkojażona ta uwaga ...ale zajmująca ..pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak się czasem z tą megalomanią trzeba przemeczyć. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogę być Ci nawet melonem, chociaż wolałbym mieć melona. Pozdrawiam Krztsiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor jest po prostu zadowolony ze swojego tekstu, również dlatego że twór ten podoba się Judyt. ;) Pozdrawiam ciepło Krztsiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam podzielną uwagę. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi