miss croup Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jest taki stan zatwierdzony na papierze pustostan ściany nabrzmiały zmęczeniem zwichnąłeś czułość na płocie a nie mówiłam ukołysze cię rdza nieodwracalna choroba śpij pozabijany deskami tego chciałeś
Baba_Izba Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ciekawy wiersz, niepokoi mnie, nie rozumiem : "zwichnąłeś czułość na płocie". Pozdrawiam - baba
miss croup Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 cieszę się, że się podoba HAYQ baba - przeskakując przez płot, zwłaszcza jeśli się ucieka chyłkiem, po ciemku, można zwichnąć nie tylko nogę, tak sobie pomyślałam :) pozdrawiam
łysy taytanczyk Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawy wiersz, w interpretacji, jak i bez interpretowania, w formie czystej i oczywistej. Zdrówka!
miss croup Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no zdrówka, zdrówka :)
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 tylko żeby na dobranoc nikt tak nie śpiewał J.
Sfinks13 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 pięknie napisanie serdecznie 13
miss croup Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie polecam, dzięki za uwagę
miss croup Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi