Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 z dedykacją gdzie ty jesteś teraz co robisz w tej chwili obejmuję tchnieniem ciebie widnokrąg przepływają łódki ciche twoje troski bo muszę odbierać je wszystkie bezpowrotne utraty
łysy taytanczyk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bardzo trafnie, delikatnie i prosto napisane. Istotnie jestem pod wrażeniem, Judyt. Zdrówka!
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Zdrówka zdrówka bez liku Łysy- bo nie wiem jak Ci na imię (:, a to mi się przyda, bo trochę wczoraj zmokłam i kichacz taki jestem, dobrze, że dziś znów świeci słonko. Dziękuję serdecznie za ślad, J. dobrego
6 kilo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Judytko, tylko Ty potrafisz napisać tak bardzo uduchowiony wiersz, bo sama jesteś duszkiem dobrym, cieplutko, jacek.
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj Jacuniu Jaciuniu..cieplutko uściski przesyłam i mykam zaraz bo musze napisać choć trochę rozdziałów tego i owego w końcu łapki wsadzić.. J. serdecznie bardzo i dziękuję za duszkowanie Twe osobiste
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czytałam już w W.; bardzo ładny, natchniony miłością i tęsknotą wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tęsknota wyrażona bardzo taktownie i jednocześnie zdecydowanie, bez cienia wątpliwości. Ten wiersz uczy pokory. Tak odebrałem. Pozdrawiam Judyto.
Kasiek_Kicia Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Bardzo ładny wiersz:) Przemyślany i mądrze napisany;) Pozdrawiam. Kasiek;)
teresa943 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 subtelna tęknota, ale jakże mocna, taka z głębi kochającego serca, ładnie Judytko serdecznie i ciepło - Krysia
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Izo...fajnie, że jesteś J. cieplutko
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem człowiek i słabnie aż z niej J. serdecznie dziękuję Krysiu i cieplutko zarówno za ślad
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za ślad Kasiek i mądrość, ktora ode mnie nie pochodzi w zupełności J. serdecznie
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janie no bez cienia..wolę bez cienia być Pokory..mm..wciąż jej za mało jakby J. serdecznie i cieplutko dziękuję za przybycie Twe i miano wiersza
Waldemar Talar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - bolesne ale zarazem jak piękne pytania . Bardzo delikatny i subtelny wiersz - zmusza do zadumy . Zwłaszcza dziś w obliczu tego co nam wszystkim tak bardzo doskwiera . pozd.
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - bolesne ale zarazem jak piękne pytania . Bardzo delikatny i subtelny wiersz - zmusza do zadumy . Zwłaszcza dziś w obliczu tego co nam wszystkim tak bardzo doskwiera . pozd. Hmm...dziękuję serdecznie Waldemarze, aż zastanawiają Twoje słowa Doskwiera czasami...różne uczucia, emocje, może zagubienie? Tak sobie o tym doskiwieraniu, odchodząc od tego owego co powyżej chociaż racja- łączy się. J. Cieplutkiego i dobrego dnia (: dziękuję za ślad
Rekomendowane odpowiedzi