Jolanta_S. Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hej Jacuś :) Szukam tu mojego komcia i nie znajduję :( No więc kreślę słowa - wiersz ciekawy, zastanawia ten początek, przecież peel nie mówi do samotności, z kim rozmawia? I ta muzyka cichnie jakoby za ścianą, a na podłodze... mogę sobie tylko po mojemu, co autor myśli - zagadka bardzo interesująca... tu chyba można interpretować na kilka sposobów, ech Jacku zakręciłeś mnie ;) Oczywiście ciekawie :)) Serdecznie i ciepełko - Jola.
6 kilo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Joluś, wiatrem przyjemności powiało, że byłaś tutaj, miło mi się zrobiło, jeszcze pachnie czymś pięknym, może jakimś Olivierem Durbano Jade przeplecionym zapachem włosów pięknej kobiety? i dotykiem jej dłoni szczupłych, spojrzeniem powabnym, ruchami namiętnymi, tak, tak, Tobą pachnie świat wokół, cudownym niepokojem, politeizmem piękna Ciebie, Joluś, radością serca pozdrawiam, jacek.
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jacuniu: Ty to potrafisz zachwycać...kobiety J. (:
6 kilo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Judytko, ja to bym bardzo chciał zachwycić Ciebie, ale wiem, że nie mam szans, bo Ty swoją ulotnością przenikasz przez człowieka zakochaniem ułomnego i znikasz jak meteor pięknem przenikający nocne niebo, ale i tak się bardzo cieszę, że mogę do Ciebie chociaż kilka prostych słów, jako wyrażenie swojej do Ciebie sympatii, a Twoje słowa czytam oczami rozkoszą zamglonymi, i cholernie Cię lubię, jacek.
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Jacku za tak przeurocze słowa względem osoby mojej, którą sama ledwo co ogarniam J.dobrego dnia
Rekomendowane odpowiedzi