Bea.2u Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 tu Katyń tu żal tu 154 tu oficjery
Franka Zet Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bea - świetne to haiku, genialne! Jaka szkoda, że się tak mało osób to czyta. A czy nie powinno być "oficyjery"?
Bea.2u Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tylko taka symboliczna lampka. starałam się bardziej zmilczeć niż coś powiedzieć. nie wiem, czy genialne i czy znowu kogoś tam nie urazi z przyczyn takich czy innych. drażliwym, jak widać jesteśmy narodem. zgodnym zaledwie przez chwilkę i tylko pozornie. mogą być i oficyjery, choć to staropolskie y bardziej sugeruje znaczenie również starodawne. zostawiam dla zadumy: www.youtube.com/watch?v=BosfSYJu9i4&feature=related dzięki, Oli /b
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 TU ...WSPANIALE! Gratulacje dla Autorki! Ania
bona Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udało Ci się zapalić lampkę, gratuluję!
Bea.2u Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, dobrze, że jesteś :) ktoś mnie czasem pochwali ;)
Bea.2u Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, bez demagogii. dzięki, Bo :))
bona Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2010 bez niej. oba haiku świetnie współgrają ze sobą i treścią i tytułem. bardzo dla mnie. ja nie mogę pisać w komentarzach ot tak, jak "pstryk":) i na pewno nie teraz, buziaki.
Bea.2u Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem nie trzeba wielu słów :) buziak /b
Rekomendowane odpowiedzi